Ben Amor Amor kullanıyorum çok hoş bence:)Merhaba kızlar bana önerebileceğiniz güzel bir parfüm kokusu var mı marka felan.Kalıcılığı olan ve şeker kokusu olmayacakkkk.Bu Rus ve Ukraynalılar öyle bir parfüm kokuyorlarki yanımdan gectıklerınde üzerime siniyor kokularıBu denli kalıcı ve güzel kokan koku önerebilir misiniz?
Kokusu nasıl bazıları aşırı şekerli kokuyor onlar kötü oluyor.içeriği tam olarak nasıl.resmi var mı.Ben Amor Amor kullanıyorum çok hoş bence:)
Şekerli bi kokusu yok fresh gibi de değil nasıl anlatsam bilemedim. İsmini yazın çıkıyor zatenKokusu nasıl bazıları aşırı şekerli kokuyor onlar kötü oluyor.içeriği tam olarak nasıl.resmi var mı.
Evet ya yazın marmarıse tatile gitmiştim buram buram kokuyorlar çok araştırdım bende bulamadım. Bulursan yaz burayaMerhaba kızlar bana önerebileceğiniz güzel bir parfüm kokusu var mı marka felan.Kalıcılığı olan ve şeker kokusu olmayacakkkk.Bu Rus ve Ukraynalılar öyle bir parfüm kokuyorlarki yanımdan gectıklerınde üzerime siniyor kokularıBu denli kalıcı ve güzel kokan koku önerebilir misiniz?
Oda var doğru ama denemek lazım ,düzgün bir parfüm bulamadım hiç kalıcı olmuyorlar, ya da bir süre sonra kokusu değişiyorParfüm kokusu tene göre değişiyor, mesela kuzenimde çok güzel kokan bir parfüm görmüştüm, şahaneydi. Aldım, bende hiç öyle durmadı.
Evet ya yazın marmarıse tatile gitmiştim buram buram kokuyorlar çok araştırdım bende bulamadım. Bulursan yaz buraya
Evet ya yazın marmarıse tatile gitmiştim buram buram kokuyorlar çok araştırdım bende bulamadım. Bulursan yaz buraya☺
Bakıcam internettenŞekerli bi kokusu yok fresh gibi de değil nasıl anlatsam bilemedim. İsmini yazın çıkıyor zaten
Bulursam yazıcam canımEvet ya yazın marmarıse tatile gitmiştim buram buram kokuyorlar çok araştırdım bende bulamadım. Bulursan yaz buraya
Ya aşırı iyi koku kullanıyorlarrGiorgio Armani - My Way. Rus kadınların en çok tercih ettiği parfüm. Kadın yanımdan geçtiğinde öyle büyülendim ki, dönüp durdurdum ve parfümün adını sordum. İnanılmaz çiçeksi, ferah, çekici bir parfüm.
Dior hypnotic paison kesinlikle çok güzel bir kokuMerhaba kızlar bana önerebileceğiniz güzel bir parfüm kokusu var mı marka felan.Kalıcılığı olan ve şeker kokusu olmayacakkkk.Bu Rus ve Ukraynalılar öyle bir parfüm kokuyorlarki yanımdan gectıklerınde üzerime siniyor kokularıBu denli kalıcı ve güzel kokan koku önerebilir misiniz?