• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Palette Radiance Acil Yardım !!!

Themisena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
20
0
36
İstanbul
2-3 seferdir palette deluxe şarap kızılı boyalı saçlarım. Ama şimdi normal kızıla çevirmek istiyorum. Palette radiance serisi koyu renk saçı açma ve renk verme özelliğine sahip. Oradaki tutkulu kızılı elde etmek istiyorum ama kutuda kahverengi den çevrilmiş bu renk. Acaba ben şarap kızılı üzerine uygularsam tutturabilir miyim ki kızlar ? Yoksa turuncumsu mu olur? Deneyimi ya da bilgisi olanlar yardım lütfen :59:

Son düzenleme:
ben tutkulu kızıl ve gizemli kızıl ikisinide denedim
ilk denememde koyu bakırda başarılı şekilde kutudaki renge yakın olmuştu
sonraki boyamalarımda bi sorun yaşamadım 1 seneye yakında kullandım
yani altta kızıl varken üstüne üstüne bu boyayı kullandım
başarılı bi seri çok da akmaz solmaz rengi ama açıcı olduğu için zamanla kurutuyo saçları
bakımı ihmal etmemek lazım

ben tutkulu kızıl ve gizemli kızıl ikisinide denedim
ilk denememde koyu bakırda başarılı şekilde kutudaki renge yakın olmuştu
sonraki boyamalarımda bi sorun yaşamadım 1 seneye yakında kullandım
yani altta kızıl varken üstüne üstüne bu boyayı kullandım
başarılı bi seri çok da akmaz solmaz rengi ama açıcı olduğu için zamanla kurutuyo saçları
bakımı ihmal etmemek lazım

Amonra çok teşekkür ederimm :3: Benim şuan altta şarap kızılı var yani senin koyu bakırdan daha koyu bir renk bazım var o yüzden umarım seninki gibi bi problem yaşamadan kullanabilirim. Ama ben bir kere açtıktan sonra üst üste renk açıcılı kullanmam zannediyorum hem dediğin gibi yıpratır çünkü çok ince telli saçlarım var, hem de dip boya-cila şeklinde devam ederim muhtemelen.
Gizemli kızıl daha koyu bir ton ve açıkçası şuanda kullandığım şarap kızılına çok yakın. Bir de benim saçlarım şarap kızılı kutusunun arkasındaki renk sonuçlarından en koyu olanına denk düşüyor o yüzden açıcılığı ile ilgili hala tereddütteyim :44: en iyisi alıp bir tutam ense tarafımdan saçta denemek olucak.

Amonra çok teşekkür ederimm :3: Benim şuan altta şarap kızılı var yani senin koyu bakırdan daha koyu bir renk bazım var o yüzden umarım seninki gibi bi problem yaşamadan kullanabilirim. Ama ben bir kere açtıktan sonra üst üste renk açıcılı kullanmam zannediyorum hem dediğin gibi yıpratır çünkü çok ince telli saçlarım var, hem de dip boya-cila şeklinde devam ederim muhtemelen.
Gizemli kızıl daha koyu bir ton ve açıkçası şuanda kullandığım şarap kızılına çok yakın. Bir de benim saçlarım şarap kızılı kutusunun arkasındaki renk sonuçlarından en koyu olanına denk düşüyor o yüzden açıcılığı ile ilgili hala tereddütteyim :44: en iyisi alıp bir tutam ense tarafımdan saçta denemek olucak.

ben açıcağına eminim harika bi renk oluyo ama için rahat edicekse önce küçük bi yerde dene canım

acaba bu radiance brezilya kahve yer yer koyu kahve boyali saçimi açabilir mi acaba ? :50:

çok sagol canimm illede ayni renk olmasi gerekmiyo kahve oldugu belli olsun yeter bana
=))

Back