Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe estağfirullah yıkamıyor seninle temizleyecek heraldeKızlar çok afedersinz eşim cinsel organını ağzıma almasını istiyor ama benim midem bulanıyor klozete oturunca her yere değdiriyor çişini yapıyo yıkamıyo
Gerçekten ve midem bulanıyor sonra ilişkiye girmiyor arkasını dönüp yatıyorTövbe estağfirullah yıkamıyor seninle temizleyecek heralde
Haklısın miğde bulandırıcıGerçekten ve midem bulanıyor sonra ilişkiye girmiyor arkasını dönüp yatıyor
Saga sola degdirmese temiz olsa kabul edecekmisin öyleyse önce duşa sok adamıKızlar çok afedersinz eşim cinsel organını ağzıma almasını istiyor ama benim midem bulanıyor klozete oturunca her yere değdiriyor çişini yapıyo yıkamıyo
Temiz olsa Zorlarsa kırmim diye 1 kere yaparım ama bu şekilde çok kötü oluyorumSaga sola degdirmese temiz olsa kabul edecekmisin öyleyse önce duşa sok adamı
Yapan çok bunu söyleyin hijyenik olsan yaparım diye tercih meselesi sonuçta bunun istenme sebebi yine abuk subuk videolar orada yapılıyor ve erkek bunu karısından bekliyor ama istemeyen kimse yapmak zorunda degilTemiz olsa Zorlarsa kırmim diye 1 kere yaparım ama bu şekilde çok kötü oluyorum
Napalım hocam, konuşalım yapmasın mı nedir yani
Kırmak istemiyorumYıka gel desene bacım.
Bundan sonra yapınca sana kanıtlarım tatlım fake olmadığını anlarsın okeeeyyyFake konuları ve üyeleri nasıl anlıyorsunuz diye düşünüyordum, anlaşılıyormuş cidden.
Kız Allah seni ne yapmasınNapalım hocam, konuşalım yapmasın mı nedir yani
Bana gayet net ifade ediyon kendini ama bu sorununu çözemiyon he miiii, yav he heBundan sonra yapınca sana kanıtlarım tatlım fake olmadığını anlarsın okeeeyyy
Ya böyle demeyeceksin tabii. Hayatım kokulara hassasim ben öncesinde yikasan olur mu, sonuçta çamaşır içinde koku oluşuyor falan diyeceksin.Kırmak istemiyorum
Yav ne istiyorsun yaBana gayet net ifade ediyon kendini ama bu sorununu çözemiyon he miiii, yav he he
Valla biz standart bi sevişme öncesi bile duş alırız. Herkes de böyle yapmalı zaten.
Haklısın valla tşk ederim canım benimYa böyle demeyeceksin tabii. Hayatım kokulara hassasim ben öncesinde yikasan olur mu, sonuçta çamaşır içinde koku oluşuyor falan diyeceksin.