• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kızlar ovulasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
53
32
merhaba kızlar regl günümden hemen sonra çok fazla akıntım oldu o günleri hep değerlendirdik suan regl tarihime 9 gün var ovulasyon testlerime elime yeni geçtiği için yapıyım dedim ama çift çizgi çıkıyor hep hatta sanki koyulaşıyor ama akıntım hiç yok yumurtladığımı düşünmüyorum gebelik gösteriyor olabilir mi ya da neden böyle gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum
20191221_145014.jpg

aslında resimde göründüğünden daha koyular bu teste yumurta olmasada çift çizgi hep çıkar mı kafam çok karıştı şimdiden hepinize teşekkürler

merhaba kızlar regl günümden hemen sonra çok fazla akıntım oldu o günleri hep değerlendirdik suan regl tarihime 9 gün var ovulasyon testlerime elime yeni geçtiği için yapıyım dedim ama çift çizgi çıkıyor hep hatta sanki koyulaşıyor ama akıntım hiç yok yumurtladığımı düşünmüyorum gebelik gösteriyor olabilir mi ya da neden böyle gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum Eki Görüntüle 2567443
merhaba kızlar regl günümden hemen sonra çok fazla akıntım oldu o günleri hep değerlendirdik suan regl tarihime 9 gün var ovulasyon testlerime elime yeni geçtiği için yapıyım dedim ama çift çizgi çıkıyor hep hatta sanki koyulaşıyor ama akıntım hiç yok yumurtladığımı düşünmüyorum gebelik gösteriyor olabilir mi ya da neden böyle gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum Eki Görüntüle 2567443
Bence yarın tekrar yap çünkü t çizgisi C den daha koyu olmalı

Bizzat hamile ablama lh test yaptırmıştım
T çizgisi kopkoyu çıktı yani C T'nin yanında sönük kaldı

Back