• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kizlar ovulasyon testime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
53
32
kizlar regl biter bitmez asiri akintim oldu ve gunleri hep degerlendirdik telefondaki uygulamaya gore bugun son yymurtlama gunum ama asiri akintim yok sabah biraz vardi sabah az akintim oldugunu gorunce ovulasyon testi yapmak istedim ve silik bir ikinci cizgi cikti sizce bunu nasil yorumlamaliyim regle 13 gun var hamilelik olarak mi yorumlayim tekrar mi yunurtladim yoksa kafam cok karisti

13 gün varken hamilelik belli olmaz ki anca daha yumurta yeni döllenir ilişki üzerinden 11 12 gün geçmesi gerekiyor ki anlaşılsın ve belirti versin

T çizgisi vücutta lh hormonu oluduğundam dolayı sürekli çıkar. Cmile aynı koyulukta değilse birşeye yorumlana gerek yok kuzum. 2 . Olrak da teldeki progrmlara güvenme tahmini söyler o 18 i der yumurtlamaya sen 15ü olursun ruhun duymaz 😁

Lh hep oldugu icin zaten hicbi zaman ovulasyon testinde tek cizgi cikmaz. Eger t cizgisi silik ise yumurtlama olup catlama demektir yalniz onu ogrenmek icinde oncesinde test yapip t cizgisimi oldukca koyu yakalamis gerekirdi. Suan ya yumurtan catladigi icon silik ya da yumurtlama doneminde degilsin

Back