Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovülasyon testim. Acil bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet SAT tan itibaren 39. Gün biraz düzensiz oluyordu adetim..bende çok doğum kontrol hapları kullandım ama bıraktıktan sonra yine düzenim bozuluyordu..bende gebelk öncesi vajinal ultrasonda baktırdım dr direkt pkos dedi..baya araştırdım otlar fln aldım ama bende ekstra etki yaptı kist yaptı ..bıraktım sadece soğan kürünün faydasını gördüm..hiçbir sıkıntısı olmayan kadınların bile yılda 2 kez yapması gerekirmiş bu kürü..dr una keşke söyleseydin ama o pkosu görseydi söylerdi mutlaka ona göre tavsiyelerde bulunurdu

İnşallah faydasını görürsün canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..ben soğan küründen sonra c-life diye bir macun var onu almıştım ona başlayacaktım ama gerek kalmadı bi istersen onu da araştır..ama tavsiyem kuru otları fln çok karıştırma derim aksine bende kist yaptı çünkü

Tesekkur ederim bir de benim testim bugun oglen soyle cikti. Acaba bu geceyi degerlendireyim mi sizce yoksa yarin pik olur mu

Bu ay denim de sonra sogan kürüne geçeçegm snrada macunn yaparm

Tesekkur ederim bir de benim testim bugun oglen soyle cikti. Acaba bu geceyi degerlendireyim mi sizce yoksa yarin pik olur mu

Eki Görüntüle 2666209
Canım bence testi yapmaya devam et çünkü pik olduğu zaman görür görmez anlıyorsun..ben 3 ay test yaptım ama adetime yakın ne de olsa diye son 1 hafta bırakmıştım..son ay bırakmadım devam ettim 39. Gün pik olduğunu görünce sonraki 4 günü değerlendirdim..pikden 12 gün sonra da gebelk testim silik çıktı gün gün koyulaştı..yılma devam et test yapmaya Allahım nasip eder inşallah

Lizz benim pik olmadan önceki hafta hep böyleydi testlerim.. bende senin gibi acaba pik oldu mu diye düşünüyordum değerlendiriyordum da ama pik değilmiş bunlarım hiçbiri

Lizz burada 22ocak net görünüyor pik olduğu..23 de devam etti 24 de çatladı yumurta.. pik olduğu gün o kadar çok sevindim ki yumurtlamada sorunum yokmuş meğer diye..o yüzden çok iyi anlıyorum sizi bir pkoslu olarak

22 sinde iki cizgi de koyunyani pik olmus, peki 24 unde yumurtanin catladigini nasil anliyoruz? Gercekten moralim bozuluyor ben mi anlamiyorum acaba ya ben 3 gundur yapiyorum testi daha oncesinde boyle bir testin varligindan bile haberim yoktu. Ben yaptigim testleri de atiyorum,atmamali miyim? Bir de canim çok sıkıldi, dun yaptigimda ikonci cizgi daha belirgindi, bugun daha silik. Daha koyu olmasi gerekmiyor mu? Telefondaki uygulamaya gore bugun yumurtlama gunu. Bu test neden boyle oldu

Yukaridaki koyu olan dun. Asagidaki bugun..kafam allak bullak oldu.

Lizz bak bu 22sinde pik olan 2 dk içindeki fotosu inanamayıp eşime atmıştım doğrumu görüyorum diye o kadar iyi anlıyorum ki seni ama daha çok yeni yapmaya başlamışsın canım vazgeçme..adetten hemen sonra başlıyordum ben yapmaya dediğim gibi 3. Ay da piki gördüm..hiçte moralini bozma diyorum yabende aynı şeyleri yaşadım yumrtlama olmuyor diye çok üzüldüm ama oluyormuş meğer.. her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat edip testi yap kenarda beklesin aklına gelmesin çok ..bak bu 24 ocak çatladığı gün t iyice silikleşti..hiç moralini bozma umudunu kaybetme ..sürekli diyorum ama mide problemin yoksa soğan kürünü yap bence

ozgecankara 24 ocaktaki resim benim bugunkunun aynisi. Yani yumurtlamis mi oluyorum? Yani bugun ve bundan sonraki bikac gun iliski olmali mi? Bi de siz pik i 3u ayda gordum demissiniz. Ayda bir gorulmuyor mu normalde? Bana cok karisik geliyor ben mi anlamiyorum herkes catir catir konuyor ben sanki uzayli gibi okuyorum temmuz ayini kacirdim mi ben simdi

Baksana aynı biri koyı gibi biraz durunca açıldı rengi

Eklentiler

• IMG_20200722_142438.webp
    41 KB · Görüntüleme: 31
Baksana aynı biri koyı gibi biraz durunca açıldı rengi
Once koyu olup sonra acilmasi ne anlama geliyor, daha da koyulasmasi gerekmez mi? Allahim butun o testleri alip acmadan cope atasim var yapamiyorum bu isi ben

Once koyu olup sonra acilmasi ne anlama geliyor, daha da koyulasmasi gerekmez mi? Allahim butun o testleri alip acmadan cope atasim var yapamiyorum bu isi ben
Bende anlamadım gerçekten ys Rabbim yardmcımız olsun ne anlama geldğni bilsem keşke

Adetim 9.günü teste başladım 2 yıllık evliyim pkoyum hiç hamile kalmadım testlerden de bişey anladım bi baksanıx

Canm pko olanların degerlerı hep yanıltıcı cıkıyor hormonlardan dolayı doktorum oyle soyledı bana

B baby0101
Bugun yine yapicam bakalim. Yapip cope atiyordum ama artik atmiycam cizgilerin gelisimini takip etmek icin sakliycam. Dun aksami telefonumdaki uygumalaya gore dusunup degerlendirdik ama bisey olmus mudur bilmem bu arada vajinismusu yeneli daha bikac ay oldu.

Canım hayır ben ilk iki ay adetime yakın bıraktım test yapmayı geç yumurtlama oluyormuş meğer ondan göremedim.. 3. Ay bırakmadım o zaman gördüm piki..bende bilmiyordum araştırdım bekledim sabrettim ve oldu..telefondaki uygulamaya göre bakma o yanıltıcı..test yapmaya devam et adetten hrmen sonra başla adete kadar testini yap test öncesi de 2 3 saat sıvı alımını kes sonucu alırsın inşallah

Özge hanım merhaba bende bu ay ilk defa yapıyorum testi ilk yaptıgım gün yumurtlama dendi ama 3 gündür aynı durumda siz yorumlayabilirmisiniz atıyorum testlerimi

Simdi anladim tesekkur ederim ben bu ayi kacirmisim buyuk ihtimal, bir sonraki ay adetimden sonra sabirla su testi uyguluycam biraz da youtube dan izledim daha anlar gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…