• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovülasyon testim. Acil bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özge hanım merhaba bende bu ay ilk defa yapıyorum testi ilk yaptıgım gün yumurtlama dendi ama 3 gündür aynı durumda siz yorumlayabilirmisiniz atıyorum testlerimi
Eki Görüntüle 2667223
Canım merhaba bana bugün pik yapmış gibi geldi t çizgisi c den daha koyu bence bugünü ve sonraki 3 günü değerlendirmekte fayda var..kalçanın altına bi yastık ve yarım saat beklemekte faydası olabilir ben yapmıştım..hayırlısı olsun inşallah Allah en yakın zamanda nasip etsin :anneadayı: :KK200:

@Norma J Eki Görüntüle 2666506 bak bu 22sinde pik olan 2 dk içindeki fotosu inanamayıp eşime atmıştım doğrumu görüyorum diye😅 o kadar iyi anlıyorum ki seni ama daha çok yeni yapmaya başlamışsın canım vazgeçme..adetten hemen sonra başlıyordum ben yapmaya dediğim gibi 3. Ay da piki gördüm..hiçte moralini bozma diyorum yabende aynı şeyleri yaşadım yumrtlama olmuyor diye çok üzüldüm ama oluyormuş meğer.. her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat edip testi yap kenarda beklesin aklına gelmesin çok ..Eki Görüntüle 2666513 bak bu 24 ocak çatladığı gün t iyice silikleşti..hiç moralini bozma umudunu kaybetme ..sürekli diyorum ama mide problemin yoksa soğan kürünü yap bence
Bir şey sorabilir miyim benim de picom var bu ay 14 gün soğan kürü yaptım ikinci ayda 7. Gün de başlayıp 10 gün mü yapıcam ?

Bir şey sorabilir miyim benim de picom var bu ay 14 gün soğan kürü yaptım ikinci ayda 7. Gün de başlayıp 10 gün mü yapıcam ?
Yanlış hatırlamıyorsam ilk ay 15 gün ikinci ve üçüncü ay 10ar gün canım ..hayırlısı olsun Allah inşallah en yakın zamanda nasip etsin

Kzlar yaptım adetim 18.günü testime bakarmsnz durdukça rengi açılıyo diye hemen foto cektim

Eklentiler

• IMG_20200726_172412.webp
    IMG_20200726_172412.webp
    26 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20200726_172402.webp
    IMG_20200726_172402.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 12
Back