Kızlar Ovulasyon testi sizce pozitif mi anlayamadım yardım edin

Zeynepgul9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
3
0
1
28
Merhaba buraya yeni kaydoldum , burada herkes birbirine yardım ediyor ne güzel, banada yardım eder misiniz ? Daha öncede Ovulasyon testi yaptım ama olumsuz sonuçlandı bu sefer kaçırmak istemiyorum . Sizce biraz önce yaptığım Ovulasyon testi pozitif mi anlayamadım 2.çizgi silik sanki bilenler yardımcı olur mu

Eklentiler

• IMG20250222151106.webp
    IMG20250222151106.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba buraya yeni kaydoldum , burada herkes birbirine yardım ediyor ne güzel, banada yardım eder misiniz ? Daha öncede Ovulasyon testi yaptım ama olumsuz sonuçlandı bu sefer kaçırmak istemiyorum . Sizce biraz önce yaptığım Ovulasyon testi pozitif mi anlayamadım 2.çizgi silik sanki bilenler yardımcı olur mu
Daha pik olmamış iki çizginin da aynı koyulukta olması gerekiyor test yapmaya devam edin

Adet tarihiniz nedir

Merhaba buraya yeni kaydoldum , burada herkes birbirine yardım ediyor ne güzel, banada yardım eder misiniz ? Daha öncede Ovulasyon testi yaptım ama olumsuz sonuçlandı bu sefer kaçırmak istemiyorum . Sizce biraz önce yaptığım Ovulasyon testi pozitif mi anlayamadım 2.çizgi silik sanki bilenler yardımcı olu

Adet tarihiniz nedir
Adetime 6 gün var . Yaklaşık 12 gündür ovulasyon testi yapıyorum . T çizgisi en koyu bugün yaptığım test çıktı o yüzden sordum. Yaptığım testler de t çizgisi silik çıkıyor hep anlamadım yumurtlama oldu mu olmadı mı

Ovulasyon testim hep T çizgisi C kadar koyu olmasada koyu çıktığı icin, adetime 8 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba gebelik şüphesi sebebiyle çizgiler böyle çıktığını düşünerek test yapmıştım ama sonuç Negatif.😞

Back
X