Ya gerçekten miBende ovulasyon ile öğrendim benimde buna benzer çıkmıştı
Benziyor bence ikimizin testi birbirine ay koşa koşa test almaya gideceğimBende ovulasyon ile öğrendim benimde buna benzer çıkmıştı
Peki siz ne zaman yaptınız ovülasyonu adet günü müBende ovulasyon ile öğrendim benimde buna benzer çıkmıştı
İnşallah pozitifi görürsünüz hayırlısıyla ben ovulasyon testi yaptığımdan bir gün sonra kaset testte pozitif gördüm ondan bir gün sonra da kanda gordumBenziyor bence ikimizin testi birbirine ay koşa koşa test almaya gideceğim
Evet adet günüPeki siz ne zaman yaptınız ovülasyonu adet günü mü
Ovülasyonu adet günü mi yaptınız pekiİnşallah pozitifi görürsünüz hayırlısıyla ben ovulasyon testi yaptığımdan bir gün sonra kaset testte pozitif gördüm ondan bir gün sonra da kanda gordum
Evet evetOvülasyonu adet günü mi yaptınız peki
Ay size çok teşekkür ederim umarım benimde öyledir gerçekten çoook ücra bi yerde oturuyorum ama o eczaneye gideceğim açık mıdır bugün resmi tatil amaEvet adet günü
Nöbetçi eczane bulmanız gerek eczaneler kapalı bugün maalesefAy size çok teşekkür ederim umarım benimde öyledir gerçekten çoook ücra bi yerde oturuyorum ama o eczaneye gideceğim açık mıdır bugün resmi tatil ama
Tamam çoook teşekkür ederim aminBana da haber verin sonucunuzu inşallah pozitifi görürsünüz
Kızzzz internetten bak da bi nöbetçi eczane ona göre git :) üç beş tane al gitmişkenAy size çok teşekkür ederim umarım benimde öyledir gerçekten çoook ücra bi yerde oturuyorum ama o eczaneye gideceğim açık mıdır bugün resmi tatil ama
Ahwhwh baktım da zaten bir tanesi yakın o da 15-20 dk yürüyerek ahahahahw gidersem 3-4 tane alırım zatenKızzzz internetten bak da bi nöbetçi eczane ona göre git :) üç beş tane al gitmişkenhadi güzel haberler
Canim sonucun ne yazar misinAhwhwh baktım da zaten bir tanesi yakın o da 15-20 dk yürüyerek ahahahahw gidersem 3-4 tane alırım zaten
Teşekkür ederim canım benim
Canim sonuc cikti mi naptinAhwhwh baktım da zaten bir tanesi yakın o da 15-20 dk yürüyerek ahahahahw gidersem 3-4 tane alırım zaten
Teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?