kızlar ovulasyon lütfen bakar mısınız?

yumutlama günün gelmiş tatlım bu aralar sık sık eşinle yakınlaşmanda fayda var daha sonra zaten hamile kalmamıssın o çizgi yavaş yavaş silinmeye başlıcaktır

çok teşekkür ederim canım. ikinci çizgi diğerinden silik olunca negatif diyolar o yüzden aklım karıştı.. kopkoyu olması gerekiyo diyolar ama bugünkü çizgi 5 dakka içinde belirdi diğer günler böle olmamıştı.

zaten kpo koyu olunca yumutlama gününe denk gelmiş oluyor ama test suanda sana sunu demek istiyor yumutlama günün cok yakında haberin olsun demek istiyor tam renkte olunca yumurtlama günün oluyor yumurtlama günün zaten gectiyse ve yumurtada döllenme olmadıysa yapacagın sonraki testlerde göreceksin ikinci çizgi yavaş yavaş silinmeye başlaycak anlıcan su zamanlarda işini birazda hızlandırman lazım tatlım

cnm çok teşekkür ederim ALLAH gönlüne göre versin

yumutlama günün gelmiş tatlım bu aralar sık sık eşinle yakınlaşmanda fayda var daha sonra zaten hamile kalmamıssın o çizgi yavaş yavaş silinmeye başlıcaktır

inanmıyorummmm yaa. bende ben yumurtlamadım hiç die düşünürken .. ben bu çizgilerden gördüm daha koyu bişey olacak die bekliyodum. hatta şimdi acayip silikleşti hayalet leke gibi görünüyo..geçmiş sanırım (

gecmiş tatlım ama bir daha iyi tekrardan belirgin olmaya başladında calışmaları hızlandırın

arkadaşın gönderdiği resim gibi çıkınca önemsemiyordum. kullanamdım demek nasip ya.. Allahtan hayırlısı .karnımda ve kısıklarımdaağrı var yine..

zaten tamamen hamile kalamassın diye bir durum yok ki su anda düşük gebelik olasılındada olabilirsin tamam ama bir daha ki yaptında cizgiler belirginleşmeye başladnda tekrardan calısmalara aşlarsan tutundurma calısması daha iyi olacaktır hiç değilse

düşük gebelik derken. hastaneye gidecemde adetten sonra gideyim diyorum

düşük gebelik derken. hastaneye gidecemde adetten sonra gideyim diyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama buraya bakarak daha iyi anlarsınız hamile kalma olasılıgınız düşük yanı her kadın belirli aylarda hamile kalma oranı daha fazla yüksektir bunu saptamak için biz hamilelelr ovulasyon testi gibi aletler kullanıyoruz ki bu cogu zamanda yararlı oluyor size gönderdiğim temaya bakarsanız ne demek istedimi anlayacaksınız araclar bölümünde ovulasyon testi diye yazıyor oraya bakarsanız cıkar

Son düzenleme:

hmm evet bunu biliyorumm .

kızlar bu fotoyu bugün koydum akşam 9 gibi yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu galiba çizgiler koyulaşınca çalışmalara başlamak lazım.. testin içinde aynı koyulukta olmalı dio ama benim yumurtlama zamanım galiba o akıntı da geldi.. gerçi soğan kürü yapıyorum akıntıları çoğaltıyormuş ama belli de olmaz tabi

bir de o akıntı olduktan sonraki 3,4 gün önemliymiş bilen var mı acaba? yoksa o akıntı yumurtanın çatladığını mı gösteriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…