Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar oturma odası ıcın kullanıslı bır marka onerır misiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gamze-20

2012 yeni bir ben
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
2.126
8
358
İstanbul
Kızlar oturma grubu alıcam hangı marka alayım karasız kaldım mondı ve ıstıkbalden kesınlıkle alma denıldı sıkayetler falan okudum kararsız kaldım mondıden begenmıstım of offf

bence bellona al bellanonın kalitesi tartışılmaz canım.

Siz rahat edeceginiz koltuk takımı alın.... söyle oturdugunuzda bel boşlugunuzu dolduracak sırtınızı rahatlatacak.. şık bir sey alın.. markalara takılırsanız sadecefazla fiyat vermiş olursunuz....

Eklentiler

• $lilibon1.webp
    $lilibon1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $lilibon2.webp
    $lilibon2.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $cmr2.webp
    $cmr2.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $ccmrsl.webp
    $ccmrsl.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $cmr.webp
    $cmr.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $cmrsl2.webp
    $cmrsl2.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 92
annemler yani evimizde yıllardır istikbal kullanıyoruz hiçtw şikayetçi değiliz aksine çok rahat tabi tercih senin :)

Bende ayni konudan muzdaribim rahat olsun cekyat tarzli makasli olmasin acmadan bi kisi rahat yatabilsin modern olsun kumasi leke tutmasin cok sey istiyorum biliyorum bellona dogtaş ipek mobilyaya baktim fiyat 4-5 bin civari cok para ne yapacagim bilmiyorum

cnm ben bellonadan aldım çeyiz aldım henuz kullanmaya baslamadık durumajör adı bir bak derin 3binlira civarıydı

bende bu takımı düsünüyorum ancak bire bir görmedim takımıı rengi dusuru birebir görmüs biri olarak nasıl cnm ya farklı renk secenekleride var sanırım bu takımın

Arkadaslar Cemreden bulabildiklerim bunlar bu ürünlern 5 yıl garantisi varmış kompe modüler paketlerde geliyor ürünler.. ve bizde suleden dün akşam bir ürün sectik kumaş kombinasyonunu seciyoruz nasip olursa
düğün yapacak olan arkadaslara tavsiyemdir 4-5binlira dediginiz güzel takımlardan bu takımlar daha kaliteli ve kullanıslı olacagını düşünüyorum fiyatlarda 2500-3250 gibi rakamlarda degişiyor taksitli fiyatları kredi kartına 12 aytaksit imkanı dahi varmış... biz degerlendirecegiz.. nasip olursa

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $2k.webp
    $2k.webp
    692 bayt · Görüntüleme: 67
  • $1.webp
    $1.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $2.webp
    $2.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $1.webp
    $1.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $4.webp
    $4.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $3.webp
    $3.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $1.webp
    $1.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $1.webp
    $1.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $2.webp
    $2.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $1.webp
    $1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $1k.webp
    $1k.webp
    686 bayt · Görüntüleme: 71
  • $1k.webp
    $1k.webp
    704 bayt · Görüntüleme: 77
  • $1.webp
    $1.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $1.webp
    $1.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $2.webp
    $2.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $1.webp
    $1.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $3.webp
    $3.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 66
bende bu takımı düsünüyorum ancak bire bir görmedim takımıı rengi dusuru birebir görmüs biri olarak nasıl cnm ya farklı renk secenekleride var sanırım bu takımın

ben bu takımı gordumbırebır acmadan 1 kısnın yatması zor yatar ama rahat olmaz bırda kol kısımları cok genıs benım mısafır odamda var kolları genıs odaya koyunca anlıyorsunuz gereksız cok yer kaplıyor ben kol kısımları daha dar olan cekyat tarzı ıstıyorum acılıp yatılsın dıyee

magazada bu takimi gordum mu hatirlamiyorum ama katalogdan tekrar baktim guzeldi genis duruyor oturma yerleri acmadan bir kisi yatabilir mi ona dikkat ettiniz mi fiyatinada 2 tane 3lü 2 tekli 2.5 bin yaziyor fiyatda iyi bence hayirli olsun size de

canım yatabilir açmadan bir kişi....
ewt 2tane 3lü
2tane tekli
ve sehpasına biz 3binliraya anlaştık ewt fiyatıda iyi gerçekten daha kullanıslı olsun diye deri bölümleri siyah oturma yerlerini parlak gri yaptırdık daha görmedik ama depoda yatıyo:25:

tesekürller canım:emir_bebek:

canım gerçekten çok güzel kullanışlı modern misafir felan geldiginde de iyi yatak olur ben siyah gri yaptırdım çok begenerek aldık nişanlımla

Back
X