- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Size faydası oldu mu ne zamandır kullanıyorsunuz?Bende beeo aldım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size faydası oldu mu ne zamandır kullanıyorsunuz?Bende beeo aldım teşekkür ederim
Üstünden zaman geçmiş ama görünce yazmak istedim. Biz eğriçayırdan alıyoruz. Buz kutularına sarılı şekilde gönderiyorlar, bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Kızlar peki beeo nun sitesinde arı sütü saklama kosullarında sıcaklık 4-8 derece arası olmalı diyor. Kargolama süresince bu sıcaklıkların cok üstüne cıkıyor ve 72 saat bu sıcaklıktan uzak kalan arı sütü bozuluyormus. Gönderimi nasıl sağlıyorlar?
Ya konu sahibine sormuşsunuz ama bu konuyu görünce kayıtsız kalamıyorum bize çok faydası oldu gerçekten eşimde de bende de sorun olmasına rağmen 7.ayda doğal yoldan hamile kaldım.Size faydası oldu mu ne zamandır kullanıyorsunuz?
Babam kanser iken araşrıtıp alternatip tıp başkanından tavsiye ettiği bir yer vardı bursada islam bey diye biz çok memnun kaldık halende ondan alırız kargoyla gönderim yapıyor tavsiye ederimKızlar ben yumurta kalitesini artırmak için
Organik Arı Sütü + Bal + Polen + Propolis Macunu kullanmak istiyorum ama internete bir sürü marka var hangisi güvenilir bilmiyorum biliyorsunuz hakiki olmayan çok marka var sizin kullandığınız yada bildiğiniz organik bir marka varmı
Merhaba. Bana gebelikten yana bir faydası olmadı açıkçası ama kullandığımdan beri kendimi hiç halsiz ya da hasta hissetmedim. Eşim kullanmadı. O keçiboynuzu özü içiyor her gün.Faydasını gördünüz mü merak ettim?
Eşiniz de kullandı mı?
Çok iyi yaptınız size yazma planımda vardı çünküYa konu sahibine sormuşsunuz ama bu konuyu görünce kayıtsız kalamıyorum bize çok faydası oldu gerçekten eşimde de bende de sorun olmasına rağmen 7.ayda doğal yoldan hamile kaldım.
Anladım. Hayırlısı olsun bekliyoruz hepimiz umutla.Merhaba. Bana gebelikten yana bir faydası olmadı açıkçası ama kullandığımdan beri kendimi hiç halsiz ya da hasta hissetmedim. Eşim kullanmadı. O keçiboynuzu özü içiyor her gün.
Ayy valla kullanmaya devam ediyorum. Arı sütünde prolaktin var diye okudum bi yerde. O yüzden çay kaşığının ucuyla alıyorum her sabah aç karnına. Doğal olarak daha bitmedi. Bitene kadar kullanırım ama. Hiçbir sorunumuz yok ama daha herhangi bir şey vesile olmadıÇok iyi yaptınız size yazma planımda vardı çünkü
Çok sevindim ya ikinizde de sıkıntı neydi acaba?
Başka bişeyler de kullandınız mi ek olarak o süreçte?
Anladım. Hayırlısı olsun bekliyoruz hepimiz umutla.
Ne kadar süre kullandınız?
Bende de prolaktin yüksekliği var. Hiç görmedim arı sütünde prolaktin olduğunu ama bi çay kaşığından bişey olmaz bence. Bal oranı daha yüksek sonuçta. Yine de bi takip edeyim.Ayy valla kullanmaya devam ediyorum. Arı sütünde prolaktin var diye okudum bi yerde. O yüzden çay kaşığının ucuyla alıyorum her sabah aç karnına. Doğal olarak daha bitmedi. Bitene kadar kullanırım ama. Hiçbir sorunumuz yok ama daha herhangi bir şey vesile olmadı
Bende çok ileri düzeyde olmayan polikistikover vardı. Eşim de sperm sayısı azdı, hareket neredeyse sıfırdı. Ben ek olarak inofolic kullandım. Eşim de yüzmeye gitti düzenli. Aslında ben arı sütünü pek düzenli kullanmadım ama eşim hiç aksatmadı. Biz alıp kendimiz karışım yapıyorduk bu arada.Çok iyi yaptınız size yazma planımda vardı çünkü
Çok sevindim ya ikinizde de sıkıntı neydi acaba?
Başka bişeyler de kullandınız mi ek olarak o süreçte?
Anladım. Hayırlısı olsun bekliyoruz hepimiz umutla.
Ne kadar süre kullandınız?
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgiler içinBende çok ileri düzeyde olmayan polikistikover vardı. Eşim de sperm sayısı azdı, hareket neredeyse sıfırdı. Ben ek olarak inofolic kullandım. Eşim de yüzmeye gitti düzenli. Aslında ben arı sütünü pek düzenli kullanmadım ama eşim hiç aksatmadı. Biz alıp kendimiz karışım yapıyorduk bu arada.
Teşekkür ederim yanıtın için, peki karışımı nasıl yapıyordunuz tarif eder misiniz? Biz de 4,5 aydır kullanıyoruz ama faydası olmadı maalesef. O yüzden sizin karışımın tarifini deneyeyim bir deBende çok ileri düzeyde olmayan polikistikover vardı. Eşim de sperm sayısı azdı, hareket neredeyse sıfırdı. Ben ek olarak inofolic kullandım. Eşim de yüzmeye gitti düzenli. Aslında ben arı sütünü pek düzenli kullanmadım ama eşim hiç aksatmadı. Biz alıp kendimiz karışım yapıyorduk bu arada.
MerhabaBen instagramdan sayfadan yaptırdım sen kendin belirliyorsun her birinden ne kadar istediğini onlar karıştırıp yolluyorlar sana ben organik olsun istedim hazır olandan almadım açıkçası bende amh düşüklüğü var kullandığım ay yumurtam 22 mm olmustu istersen sayfa adını özelden yazarım ona da bakarsın
Tabi yazayım hemen. 850 gr bal+120gr kuru polen+ 30 gr arı sütü. Önemli olan iki nokta var. Karışıma asla metal değmemeli. Tahta kaşıkla karıştırıp yenmeli. Işık görmeyen yerde saklanmalı. Biz kavanozu alüminyum folyoya sarıp öyle saklıyorduk.Teşekkür ederim yanıtın için, peki karışımı nasıl yapıyordunuz tarif eder misiniz? Biz de 4,5 aydır kullanıyoruz ama faydası olmadı maalesef. O yüzden sizin karışımın tarifini deneyeyim bir de
Biz hep metal kaşıkla tükettik ve cam kavanozdaydı. Ondan mı işe yaramadı acaba. Çok üzgünüm şu an. 4,5 aylık emek bütçe çöp mü oldu. Teşekkür ederim. Peki oda sıcaklığında mı sakladınız?Tabi yazayım hemen. 850 gr bal+120gr kuru polen+ 30 gr arı sütü. Önemli olan iki nokta var. Karışıma asla metal değmemeli. Tahta kaşıkla karıştırıp yenmeli. Işık görmeyen yerde saklanmalı. Biz kavanozu alüminyum folyoya sarıp öyle saklıyorduk.
Evet oda sıcaklığında ışık görmeyen bi dolapta saklıyorduk. Bize öyle söylemişlerdi. Metal kaşık arı sütünü bozuyormuş. Mutlaka tahta veya plastik dediler. Hatta bize gelen arı sütünün kutusundan plastik kaşık çıkıyordu. Bundan sonra bir de böyle deneyin inşallah faydasını görürsünüzBiz hep metal kaşıkla tükettik ve cam kavanozdaydı. Ondan mı işe yaramadı acaba. Çok üzgünüm şu an. 4,5 aylık emek bütçe çöp mü oldu. Teşekkür ederim. Peki oda sıcaklığında mı sakladınız?
Teşekkür ederim. Üzüldüm baya ama sayenizde öğrendim. Artık öyle deneyelimEvet oda sıcaklığında ışık görmeyen bi dolapta saklıyorduk. Bize öyle söylemişlerdi. Metal kaşık arı sütünü bozuyormuş. Mutlaka tahta veya plastik dediler. Hatta bize gelen arı sütünün kutusundan plastik kaşık çıkıyordu. Bundan sonra bir de böyle deneyin inşallah faydasını görürsünüz
Üzülmeyin lütfen çok vakit geçmemiş en azından. Inşallah tez vakitte faydasını görürsünüzTeşekkür ederim. Üzüldüm baya ama sayenizde öğrendim. Artık öyle deneyelim
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilginin beni üzmesinden mütevellit bir araştırma içine girdim ve metal kaşığın kuşlanımının hiçbir sakıncası olmadığını ve hatta tahta kaşığın gözenekli yapısı gereği mikroorganizmalara daha kolay zemin hazırladığından kullanımının daha riskli olduğunu öğrendim. Bundan sonra kullanacak arkadaşlara da bir parantez olsun canlarını sıkmasınlarÜzülmeyin lütfen çok vakit geçmemiş en azından. Inşallah tez vakitte faydasını görürsünüz
Ya bende şaşırdım şuan, bize aldığımız yerden öyle söylenince öyle kullandık. Bilmiyordum böyle olduğunu. Kusura bakmayın lütfenÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilginin beni üzmesinden mütevellit bir araştırma içine girdim ve metal kaşığın kuşlanımının hiçbir sakıncası olmadığını ve hatta tahta kaşığın gözenekli yapısı gereği mikroorganizmalara daha kolay zemin hazırladığından kullanımının daha riskli olduğunu öğrendim. Bundan sonra kullanacak arkadaşlara da bir parantez olsun canlarını sıkmasınlar