Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egricayirda Kayseri uniBeeo markayı kesinlikle tavsiye ederim.Herkes eğriçayır der ama ben beeonun içeriğine daha çok güvenirim.ödüllü ayrıca üniversite yapıyor güvenilir yani.kullanıp defalarca sonuç aldım hala kullanıyorum.
Kayseride de birşey üretiliyor ama eğriçayır değil diye hatırlıyorum hatta eğriçayır şahsiydi sanki yine de emin değilim.İkisini de kullahıp fayda gören çok.Egricayirda Kayseri uni
Ben devamlı olarak eğri çayır ve beeo alıyorumKayseride de birşey üretiliyor ama eğriçayır değil diye hatırlıyorum hatta eğriçayır şahsiydi sanki yine de emin değilim.İkisini de kullahıp fayda gören çok.
Kızlar peki beeo nun sitesinde arı sütü saklama kosullarında sıcaklık 4-8 derece arası olmalı diyor. Kargolama süresince bu sıcaklıkların cok üstüne cıkıyor ve 72 saat bu sıcaklıktan uzak kalan arı sütü bozuluyormus. Gönderimi nasıl sağlıyorlar?
Teşekkür ederiz, bilgilendirirseniz cok mutlu oluruz.bende dün aldım beo dan şuan ptt kargoda. bakalım nasıl gönderiyorlar. gelirse cevap yazarım.
Allah razı olsun canım İnşaALLAH ALLAH sana şifa eder bu karışımıBenim bugün kargom geldi. Beeo marka aldım. Propolis-ham bal-arı sütü karışımı. Her sabah aç karnına 1 çay kaşığına yakın yemeyi düşünüyorum.
Amiiiinnn, inşallah hepimize şifa olsun, kan olsun, can olsunAllah razı olsun canım İnşaALLAH ALLAH sana şifa eder bu karışımı
Tmm canım Allah razıAksu vita diye aktarda vardi .
Canım biz kendimiz üretiyoruz , ismi duyulmuş markalara güvenimiz yok cünkü bizden ve babamin diger arici arkadaslarindan mal almaya calisiyorlar toplama ballarin glikoz ile karistirilip tek bir tat ve kivamda kalmasini sagladiktan sonra satisa sunuyorlar ...Kızlar ben yumurta kalitesini artırmak için
Organik Arı Sütü + Bal + Polen + Propolis Macunu kullanmak istiyorum ama internete bir sürü marka var hangisi güvenilir bilmiyorum biliyorsunuz hakiki olmayan çok marka var sizin kullandığınız yada bildiğiniz organik bir marka varmı
Bende beeo aldım teşekkür ederimKötünün iyisi balparmak. Egricayir ve beeo gerçekten iyidir.
Faydasını gördünüz mü merak ettim?Benim bugün kargom geldi. Beeo marka aldım. Propolis-ham bal-arı sütü karışımı. Her sabah aç karnına 1 çay kaşığına yakın yemeyi düşünüyorum.