Gebeliğe Hazırlık Kızlar Organik Arı Sütü + Bal + Polen + Propolis Macunu hangi marka aldınız lütfen yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Azra112

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
147
140
31
Kızlar ben yumurta kalitesini artırmak için
Organik Arı Sütü + Bal + Polen + Propolis Macunu kullanmak istiyorum ama internete bir sürü marka var hangisi güvenilir bilmiyorum biliyorsunuz hakiki olmayan çok marka var sizin kullandığınız yada bildiğiniz organik bir marka varmı

Kızlar ben yumurta kalitesini artırmak için
Organik Arı Sütü + Bal + Polen + Propolis Macunu kullanmak istiyorum ama internete bir sürü marka var hangisi güvenilir bilmiyorum biliyorsunuz hakiki olmayan çok marka var sizin kullandığınız yada bildiğiniz organik bir marka varmı
Merhaba ben kendim özel karışım yaptırdım çokta faydasını gördüm amh değerim düşük olduğu halde yumurtam çok güzel oluştu bende hazır olandan aldım baktım içinde glikoz var şeker malum yumurta için iyi değil bende saf balla karışım yaptırdım çokta faydasını gördüm

Merhaba ben kendim özel karışım yaptırdım çokta faydasını gördüm amh değerim düşük olduğu halde yumurtam çok güzel oluştu bende hazır olandan aldım baktım içinde glikoz var şeker malum yumurta için iyi değil bende saf balla karışım yaptırdım çokta faydasını gördüm
Sağol canım nerde yaptın karışımı kendin mi alıp karıştırdın nerden aldın malzemeleri

Beeo markayı kesinlikle tavsiye ederim.Herkes eğriçayır der ama ben beeonun içeriğine daha çok güvenirim.ödüllü ayrıca üniversite yapıyor güvenilir yani.kullanıp defalarca sonuç aldım hala kullanıyorum.

Rica ederim. Araştırdığım kadarıyla yumurta kalitesini arttıran şey arı sütü. O yüzden ben arı sütünü tek başına propolisi ayrıca damla şeklinde kullandım.Karışımlarda ki arı sütü oranı daha az oluyor.
Evet bende ona dikkat ettim dediğin gibi karışımlar da yüzde 1 gibi ancak var buda çok az etkisi pek olmaz peki nerden aldın canım bunları markası falan ne piyasada çok var ama hangisi güvenilir bilmiyorum

Beeo markayı kesinlikle tavsiye ederim.Herkes eğriçayır der ama ben beeonun içeriğine daha çok güvenirim.ödüllü ayrıca üniversite yapıyor güvenilir yani.kullanıp defalarca sonuç aldım hala kullanıyorum.
Allah razı olsun canım sen nasıl yaptın hangilerini kullandın
Arı sütü ile Propolis damlayı mı kullandın nasıl yaptın

Allah razı olsun canım sen nasıl yaptın hangilerini kullandın
Arı sütü ile Propolis damlayı mı kullandın nasıl yaptın
Ben karışım olanı kullanıyorum.hala kullanırım.eşime de keçiboynuzlusunu yediririm devamlı.ben de astım vardı her sabah bunları yediğim için hiç atak yaşamadım.hücre yeniliyor kesinlikle

Ben instagramdan sayfadan yaptırdım sen kendin belirliyorsun her birinden ne kadar istediğini onlar karıştırıp yolluyorlar sana ben organik olsun istedim hazır olandan almadım açıkçası bende amh düşüklüğü var kullandığım ay yumurtam 22 mm olmustu istersen sayfa adını özelden yazarım ona da bakarsın

Ben instagramdan sayfadan yaptırdım sen kendin belirliyorsun her birinden ne kadar istediğini onlar karıştırıp yolluyorlar sana ben organik olsun istedim hazır olandan almadım açıkçası bende amh düşüklüğü var kullandığım ay yumurtam 22 mm olmustu istersen sayfa adını özelden yazarım ona da bakarsın
Tmm canım Allah razı olsun ☺️

kızlar hepsinin aynı yerde toplandığı ürün var mı ? bal polen propolis arı sütü ? ben bulamadım

Benim bugün kargom geldi. Beeo marka aldım. Propolis-ham bal-arı sütü karışımı. Her sabah aç karnına 1 çay kaşığına yakın yemeyi düşünüyorum.

X