kızlar benim saçım küt çene hizamdan bir parmak uzun eylül gibi düğünüm olacak çıtçıt alsam düğün için saçımı uzatmak istemiyorum topuz da bir sıkıntı olur mu arkadaşlar biraz omzunu geçsin yoksa topuz falan zor olur çirkin durur diyorlar ama ben bu saçımı çok seviyorum hiç uzatmak istemiyorum yani saçımı biraz uzatmalı mıyım
canım cevabın için çok teşekkür ederim bu arada kuaföre sordum çıtçıt ne kadara getriyorsunuz diye 300-400 tl falan dedi sanırım çok fazla fiyat söylemiş
resimde gördugum kadarıyla önler daha kısa yanlar cene izanda sana tavsiyem eylüle kadar uzatman çıt çıt için en ıyı göruntuyu bu sekılde alırsın ve çok fazla fıyat sölemısler sana...
kuaförler ayarlıyolar yaa saçın nasıl olursa olsun. benim arkadaşımın saçları senden daha kısaydı hatta çıt çıt bile takmadan yaptılar saçını muhteşem oldu. geçende kuaföre gittiğimde çok seyrek ve kısa saçlı bi kadına çıt çıtlarla topuz yaptılr inanamadım. süper oldu.
bide çıt çıtları kiralıyo bazı kuaförler. düğünden sonra kullanmayı düşünmüyosan okadar para verme derim ben. kirala daha iyi.