• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar önerilerinize ihtiyacım var...

kimyasal belirtileri nasıldı canım kançıncı haftada kaybetdin?İnşAllah olur yine canım sogan kürüyle hamile kaldım ben sanada tavsiye ederim
kuzum ben o ay cok ağır üşütmüştüm, öğrendiğimden bi gün önce rüyamda gördüm, sonra sabah pembe akıntı geldi sonra siyaha döndü, bildiğin siyah. yerleşme herhalde bu dedim test yaptım silik çıktı, ama akıntı bi pembe bi siyah devam etti. öğrendiğimin ertesi günü ateşim çok yükseldi bildiğin yanıyodum. midem bulanmaya da başlamıştı. ertesi gün akıntı çoğaldı artık pembe baya çok geliyodu öğlene de düştü. tabi ben bu sürede doktora gitmedim 2 gebelik testi yaptım pozitifdi. kan geldi hemen hastaneye koşturdum bende o sırada kanama çok ve titremeye eşlik eden yüksek ateş vardı, test yaptılar usgde baktılar o da 3 hastane sonrasında oldu bunlar, ilgilemediler. düşük yaptığımı öğrendim. yani haftasını bile öğrenemedim.

kuzum ben o ay cok ağır üşütmüştüm, öğrendiğimden bi gün önce rüyamda gördüm, sonra sabah pembe akıntı geldi sonra siyaha döndü, bildiğin siyah. yerleşme herhalde bu dedim test yaptım silik çıktı, ama akıntı bi pembe bi siyah devam etti. öğrendiğimin ertesi günü ateşim çok yükseldi bildiğin yanıyodum. midem bulanmaya da başlamıştı. ertesi gün akıntı çoğaldı artık pembe baya çok geliyodu öğlene de düştü. tabi ben bu sürede doktora gitmedim 2 gebelik testi yaptım pozitifdi. kan geldi hemen hastaneye koşturdum bende o sırada kanama çok ve titremeye eşlik eden yüksek ateş vardı, test yaptılar usgde baktılar o da 3 hastane sonrasında oldu bunlar, ilgilemediler. düşük yaptığımı öğrendim. yani haftasını bile öğrenemedim.
canım ya çok geçmiş olsun afedersin hatırlatdıgım için(Allah bi daha yaşatmasın İnşAllah tez zamanda hamile kalıp alırsın meleyini kucagına

a
canım ya çok geçmiş olsun afedersin hatırlatdıgım için(Allah bi daha yaşatmasın İnşAllah tez zamanda hamile kalıp alırsın meleyini kucagına
amin canım benim sağol hiç aklımdan çıkmıyor ki hatırlatasın :)

bir süredir sitede üyeyim konularda karşısınıza çıkmışlığım vardır.
bir kimyasal gebelik geçirdim. 2 ay geçti üstünden. sonra biraz fazla kafama
taktığımı düşündüm ve eskisi kadar kurcalamamaya ve oluruna bırakmaya karar verdim.
velhasıl bu ay adet tarihimden 3 gün önce kahverengi lekeler gelmeye başladı 28 marttı adet günüm.
28'inde kanamam geldi ama rengi koyu ve 7-8 gün süren adetim 2 gün çok denecek seviyede değil,
2 gün de kahverengi akıntı olarak bitti. ben de adetin ilk günü sağlık ocağına gidip ebeyle konustum,
yine adet oldum falan filan diye folik asit aldırdı bana o gün ona başladım. şimdi de sürekli idrara çıkmam ve uyku halim var, dün de çok ayaklarım agrıdı. ilişkiden sonrada pembemsi akıntı geliyo iki seferdir. sizce test yapmalı mıyım gebelik olabilir mi? kusura bakmayın biraz uzun oldu ama biliyorsunuz çevreyle konşmaya kalksan sanki onlarında çocuğu olmadan bu kadar takmıyolarmısmıs gibi insanı tersleyip atıyolar...
Test yap kahverengi gelmesi tuhaf hamile olabilirsin

kızlar hamilelik şüpheniz olduğunda predictor ile idrar testi yapacağınıza gidip kan testi yaptırın. çünkü beta hcg hormonu önce kanda sonra idrarda çıkar ve idrarda çıkabilmesi çok daha uzun vade gerektiren birşeydir. siz idrarda görmeyince negatif dersiniz ama hala hamile olabilirsiniz.

kızlar hamilelik şüpheniz olduğunda predictor ile idrar testi yapacağınıza gidip kan testi yaptırın. çünkü beta hcg hormonu önce kanda sonra idrarda çıkar ve idrarda çıkabilmesi çok daha uzun vade gerektiren birşeydir. siz idrarda görmeyince negatif dersiniz ama hala hamile olabilirsiniz.
keske kuzum ama yalan da söyleyemiyorum doktora gitsem adetin ne kadar geçti dicek ama ben adet gibi bişey gördüm zaten

keske kuzum ama yalan da söyleyemiyorum doktora gitsem adetin ne kadar geçti dicek ama ben adet gibi bişey gördüm zaten
tatlım doktora gitmene gerek yokki bu test için.
herhangi bir poliklinik veya hastaneye git ben gebelik testi yaptırıcam de senden kan alıp laboratuvara gönderiyorlar 1-2 saat içinde sonuç çıkıyor zaten. eğer sonucun 5 ve üzeri ise hamilesin :)
o gördüğün yerleşme kanaması da olabilir. o yüzden emin olmanın en garanti yolu kan testi.

tatlım doktora gitmene gerek yokki bu test için.
herhangi bir poliklinik veya hastaneye git ben gebelik testi yaptırıcam de senden kan alıp laboratuvara gönderiyorlar 1-2 saat içinde sonuç çıkıyor zaten. eğer sonucun 5 ve üzeri ise hamilesin :)
o gördüğün yerleşme kanaması da olabilir. o yüzden emin olmanın en garanti yolu kan testi.
açıkcası umutlu değilim biliyormusun kendime bahane arıyorum, şeffaf akıntı başladı yumurtluyorum herhalde artık o yüzden umudum yok

Kimi insanda idrardan test günün 7 gün yada 10 gün gecmeyince belli olmaz benim hep öyle olmuştu en iyisi kan testi yaptır
hiç belirtimde yok ama ille de yaptırayım mı kızlar ya. ayy of çok kararsız kaldım.

onu bilemem canim ilaç kullanıyorsan..ama ben adetim bitince başladım 2hafta sabah akşam taze yapıp içtim
tamam canım folibolun da yumurtayı zamanında olgunlaştırıp zamanında çatlamasına yarıyomuş ya. mesela benim adet bitince o kahverengi akıntılar bitince hemen şeffaf gelirdi. yani yumurtalama başlardı. ilaca başladım 5 6 gün attı kuruydu.

tamam canım folibolun da yumurtayı zamanında olgunlaştırıp zamanında çatlamasına yarıyomuş ya. mesela benim adet bitince o kahverengi akıntılar bitince hemen şeffaf gelirdi. yani yumurtalama başlardı. ilaca başladım 5 6 gün attı kuruydu.
İnşAllah şifasını görürsün tatlı ilacı ne zamandan beri kullanıyorsun?

Back