- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 30
- Konu Sahibi Kelebek090
-
doğru söylüyosun canım, çevremde adet görüp de hamile olanlar da var insan süpheye düşüyor, bizim ailede yok ama.ayrıca adetim ağrılı olur ağrım bile yok denecek kadar azdı.Bendede adetim 2-3 gun surmustu bir hafta sonra test yapmistim pozitif cikti. Bence sende yap bi test zararli cikmazsin bence
Ben düsük yapmistim ardindan adetim gelmedi 2-3 gün geldi geri gitti bende aldirmadim dusuk yapinca adet duzensizlesiyor diye oda megersem hamileymisim :) seninda hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif cikardoğru söylüyosun canım, çevremde adet görüp de hamile olanlar da var insan süpheye düşüyor, bizim ailede yok ama.ayrıca adetim ağrılı olur ağrım bile yok denecek kadar azdı.
inşallah çok şaşırırım, garip de bi rüya gördüm eşim hamileydi kocaman karnı vardı bu ne diye soruyodu bana bende bebek aşkım o bak diye elimi koydum minik bi tekme yedim eşim de gözlerini kapadı kendinden geçti o anda... :)) erkeği hamile görmek iyidir inşallah...Ben düsük yapmistim ardindan adetim gelmedi 2-3 gün geldi geri gitti bende aldirmadim dusuk yapinca adet duzensizlesiyor diye oda megersem hamileymisim :) seninda hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif cikar
inşallah canım ya öğle aramda gidip test alıcam hemenbence test yap canım hemen çıkmazsada belkide geç döllenme olmuştur adet yok ama diger belirtiler bendede vardı İnşAllah hamilesindir
bizleri haberdar etmeyi unutma canım:)inşallah canım ya öğle aramda gidip test alıcam hemen
merak etmeyin olumlu olumsuz dönerim :)bizleri haberdar etmeyi unutma canım:)
inşallah canım rabbim hayırlısını versin hakkımızdaİnşAllah olumlu olur tatlım mujdeli haber bekliyoruz
yok canım sıkmadım da bu son olsun bi da bakmıcamcanın saqolsun canım yaa sıkma canını
inşallah haberim yokken bize süpriz yapsın gelsin şaşırtsın bizi, öncekini adete 2 gün kala öğrenmiştim içime doğmuştu test yaptım ve silik çıkmıştı :)İnşAllah olacak
İnşAllah canım ikimciyimi istiyorsunuz?inşallah haberim yokken bize süpriz yapsın gelsin şaşırtsın bizi, öncekini adete 2 gün kala öğrenmiştim içime doğmuştu test yaptım ve silik çıkmıştı :)
yok cnım daha birinci olmadı 7 aylık evliyiz, o öğrendiğim kimyasal olduİnşAllah canım ikimciyimi istiyorsunuz?
kimyasal belirtileri nasıldı canım kançıncı haftada kaybetdin?İnşAllah olur yine canım sogan kürüyle hamile kaldım ben sanada tavsiye ederimyok cnım daha birinci olmadı 7 aylık evliyiz, o öğrendiğim kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?