• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar önerilerinize ihtiyacım var...

Kelebek090

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
259
124
18
30
bir süredir sitede üyeyim konularda karşısınıza çıkmışlığım vardır.
bir kimyasal gebelik geçirdim. 2 ay geçti üstünden. sonra biraz fazla kafama
taktığımı düşündüm ve eskisi kadar kurcalamamaya ve oluruna bırakmaya karar verdim.
velhasıl bu ay adet tarihimden 3 gün önce kahverengi lekeler gelmeye başladı 28 marttı adet günüm.
28'inde kanamam geldi ama rengi koyu ve 7-8 gün süren adetim 2 gün çok denecek seviyede değil,
2 gün de kahverengi akıntı olarak bitti. ben de adetin ilk günü sağlık ocağına gidip ebeyle konustum,
yine adet oldum falan filan diye folik asit aldırdı bana o gün ona başladım. şimdi de sürekli idrara çıkmam ve uyku halim var, dün de çok ayaklarım agrıdı. ilişkiden sonrada pembemsi akıntı geliyo iki seferdir. sizce test yapmalı mıyım gebelik olabilir mi? kusura bakmayın biraz uzun oldu ama biliyorsunuz çevreyle konşmaya kalksan sanki onlarında çocuğu olmadan bu kadar takmıyolarmısmıs gibi insanı tersleyip atıyolar...

Bendede adetim 2-3 gun surmustu bir hafta sonra test yapmistim pozitif cikti. Bence sende yap bi test zararli cikmazsin bence
doğru söylüyosun canım, çevremde adet görüp de hamile olanlar da var insan süpheye düşüyor, bizim ailede yok ama.ayrıca adetim ağrılı olur ağrım bile yok denecek kadar azdı.

doğru söylüyosun canım, çevremde adet görüp de hamile olanlar da var insan süpheye düşüyor, bizim ailede yok ama.ayrıca adetim ağrılı olur ağrım bile yok denecek kadar azdı.
Ben düsük yapmistim ardindan adetim gelmedi 2-3 gün geldi geri gitti bende aldirmadim dusuk yapinca adet duzensizlesiyor diye oda megersem hamileymisim :) seninda hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif cikar

Ben düsük yapmistim ardindan adetim gelmedi 2-3 gün geldi geri gitti bende aldirmadim dusuk yapinca adet duzensizlesiyor diye oda megersem hamileymisim :) seninda hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif cikar
inşallah çok şaşırırım, garip de bi rüya gördüm eşim hamileydi kocaman karnı vardı bu ne diye soruyodu bana bende bebek aşkım o bak diye elimi koydum minik bi tekme yedim eşim de gözlerini kapadı kendinden geçti o anda... :)) erkeği hamile görmek iyidir inşallah...

bence test yap canım hemen çıkmazsada belkide geç döllenme olmuştur adet yok ama diger belirtiler bendede vardı İnşAllah hamilesindir

bence test yap canım hemen çıkmazsada belkide geç döllenme olmuştur adet yok ama diger belirtiler bendede vardı İnşAllah hamilesindir
inşallah canım ya öğle aramda gidip test alıcam hemen

20170405_135816.jpg
20170405_135816.jpg

Back