İçimi rahatlattın canım şuan farkettimde benden başka kişilerde de oluyormuş büyük ihtimalle yumurtlamaBana yumurtlama sancisi gibi geliyor. Bazen bendede oluyor, sol tarafimda.
Testlerden birşey çikmamiş ise korkma canim, önemli birşey yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi rahatlattın canım şuan farkettimde benden başka kişilerde de oluyormuş büyük ihtimalle yumurtlamaBana yumurtlama sancisi gibi geliyor. Bazen bendede oluyor, sol tarafimda.
Testlerden birşey çikmamiş ise korkma canim, önemli birşey yoktur.
Aynen öyle ben adetimi de yumurtlamadaki sancıları da çok şiddetli yaşıyorum. Koku yoksa enfeksiyon yoktur zaten canımKoku yok ama akıntı oluyor akıntı varsa aslında belli ki yumurtlama dönemi diye düşünmeye başladım
Aynen öyle canım iyi ben bu yumurtlama günlerimi değerlendiriyimAynen öyle ben adetimi de yumurtlamadaki sancıları da çok şiddetli yaşıyorum. Koku yoksa enfeksiyon yoktur zaten canım
Buraya başka bi konu açsam beni engeller mi acabaAynen öyle ben adetimi de yumurtlamadaki sancıları da çok şiddetli yaşıyorum. Koku yoksa enfeksiyon yoktur zaten canım
Sorucaklarım vardıAynen öyle ben adetimi de yumurtlamadaki sancıları da çok şiddetli yaşıyorum. Koku yoksa enfeksiyon yoktur zaten canım
Sor canımSorucaklarım vardı
Evli misinSor canım❤
EvetEvli misin
Çocuğunuz var mı acaba ve bu arada eşinin sperminde sorunlar var mıydı ben hamile kalmak istiyorum da
Arkadaşların dediği gibi yumurtlamadan dolayıdır belki. Bu tarz bir şey yaşamadığım için bilemiyorum.Gittim ama hiç birşey çıkmadı bende benim givi olanlar var mı diye merak ettim
Anladım canım sağolArkadaşların dediği gibi yumurtlamadan dolayıdır belki. Bu tarz bir şey yaşamadığım için bilemiyorum.
bende de oluyor. bende de bir sey bulunamadi cok sukur.Kızkar merahba benim her adetten sonra sağ tarafımda ağrı oluyor kaç kere gittim apandisttsn süphelenip hiç birşey çıkmadı kadın doğuma gittim yine birley çıkmadı sizde de bu tür aprılar oluyor mu
Rahim filmi çektirdiniz mi? Tüplerde tıkanıklık falan olabilir mi?Yok canım tertemiz onada baktırdım