Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim ama hiç birşey çıkmadı bende benim givi olanlar var mı diye merak ettimAlanında uzman bir doktora daha gidin, hatta özel iyi bir hastaneye giderseniz geniş çaplı tetkikler yapıp inceleyebilirler.
kist falan olmasinKızkar merahba benim her adetten sonra sağ tarafımda ağrı oluyor kaç kere gittim apandisttsn süphelenip hiç birşey çıkmadı kadın doğuma gittim yine birley çıkmadı sizde de bu tür aprılar oluyor mu
Bnim de solda oluyor ağrı adetken asla bi ağrım olmaz ama sonrasında oluyor baya da sürüyor hatta kasıgımda, doktora gittim ama vajinal muayenede de bişey görğnmedi kist vs de yok. Sebebi yokdediKızkar merahba benim her adetten sonra sağ tarafımda ağrı oluyor kaç kere gittim apandisttsn süphelenip hiç birşey çıkmadı kadın doğuma gittim yine birley çıkmadı sizde de bu tür aprılar oluyor mu
Yok canım tertemiz onada baktırdımkist falan olmasin
Benimde aynı benim sağ tarafta olması çok kötğ birşeyBnim de solda oluyor ağrı adetken asla bi ağrım olmaz ama sonrasında oluyor baya da sürüyor hatta kasıgımda, doktora gittim ama vajinal muayenede de bişey görğnmedi kist vs de yok. Sebebi yokdedi
enfeksiyonYok canım tertemiz onada baktırdım
acaba adeþen hemn sonra yumyrtlama mi oluyorBenimde aynı benim sağ tarafta olması çok kötğ birşey
Olabilir canım ama hiç birley çıkmıyorenfeksiyon
Öyleyse değerlendirmek lazım bana biri demişti çatlama döneminde böyle ağrılar olabilir diyeacaba adeþen hemn sonra yumyrtlama mi oluyor
yumurtlama.olabikir miOlabilir canım ama hiç birley çıkmıyor
Sağol canım Allah kucağına almayı nasip etsinBende de buna benzer bir agrı var sag kasıgımda suan gebelık var bı ıkı aydır yok oldu. Doktor kasıkta sıkıntı olmadıgını soyluyor ama bana kasık agrısı gıbı hıssedıyorum. Buara yok bakalım dogumdan sonra ınsallah devam etmez. Gecmıs olsun
Hımmm bi ilaç kullanıyor musunBende oluyor ama enfeksiyon var şuan ondan kaynaklı☹
Sağol canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Her dr gittiğimde antibiyotik verdiler uzun süre kullandım, geçiyor ama tekrarlıyor. Bende böbrek reflüsünden şüpheleniyorlar, idrar idrar kanallarından boşaltılması gerekirken geri böbreğe çıkıyormuş (birkaç damlası) buna reflü deniyormuş. Tanı koyulmadı, uzun zaman da geçti umursamadım. Bugün şiddetli bi şekilde hissettim. Bunun yanı sıra akıntı oluyor, genital bölgede koku yapıyor. Bu tarz şeyler var mıHımmm bi ilaç kullanıyor musun
Koku yok ama akıntı oluyor akıntı varsa aslında belli ki yumurtlama dönemi diye düşünmeye başladımHer dr gittiğimde antibiyotik verdiler uzun süre kullandım, geçiyor ama tekrarlıyor. Bende böbrek reflüsünden şüpheleniyorlar, idrar idrar kanallarından boşaltılması gerekirken geri böbreğe çıkıyormuş (birkaç damlası) buna reflü deniyormuş. Tanı koyulmadı, uzun zaman da geçti umursamadım. Bugün şiddetli bi şekilde hissettim. Bunun yanı sıra akıntı oluyor, genital bölgede koku yapıyor. Bu tarz şeyler var mı