bir göğüs büyütücü krem markasının (link verilmiyor sanırım) içeriğiyle ilgili maddeler ve ne işe yaradıklarını yazmışlar tarçınla ilgili
Tarçın; Kan şekerini dengeleyici ve karaciğerin şeker ayrıştırmasını tetikleyen özellikleri, östrojen hormonunun yükselmesini sağlar. Östrojen de bilindiği gibi kadınlık hormunudur. Süt bezlerinin genişlemesine yardımcı olur.
yazıyor ve böyle bir soru geldi aklıma haliyle ev mini aktara döndü zaten, sanırım onu da deneyeceğim bilgisi olan pek yok sanırım..
gıdalarda kan dolaşımını hızlandırmıyor buz masajı soğuk su normal masaj hızlandırıyor
evet bende ilk defa duydum kullan bizide bilgilendir canım ben soya sütü içiyorum 10gündür yarım litre hergün.henüz hiçbir büyüme yok ama umudumu kaybetmek istemiyorum
Kanı incelten bitkiler de var.Gingko Biloba,zencefil gibi.Bunlar da kan dolaşımını etkilediği için kullanılıyo göğüs büyütme programlarında.
Tabi dikkat edilmesi gereken şeyler var.Kan inceltici ilaç kullananların veya bu tarz sağlık problemi olanların kullanmaması lazım.
Gingko'yu ben kullanmıştım,öss'ye hazırlanırken,beyne daha çok kan gitsin diye.
Bu arada tarçının da kan dolaşımını hızlandırma etkisi varmış netteki kaynaklara göre.
canım bu soya sütüyle ilgili gdo riski yüksek yazmışlar kullanıp kullanmama arasında kalmışlar sonra kötü bir şey olmasın?
ben çok araştırdım bitkilerin en etkilisi göğüs büyütmede soya ve keten tohumu canım bence keten tohumuna başla sende.bugün birlikte başlayalım? günde 2,3yemek kaşığı yenmesi gerekiyormuş.
o zaman şöyle yapalım canım sen keten tohumunu 10 gün kadar dene bende tarçın yağını etki edip etmemesine göre devam eder yada diğerine geçiş yaparız böylece hazır yaz da gelirken etki etmeyecekse zaman da kaybetmemiş oluruz :)
peki öyle yapalım canım ya 10günde etkisini gösterirler mi peki ? sanki 10gün kısa gibi vazgeçmek için.ben 11gündür soya sütü içiyorum hergün yarım litre ama henüz hiçbir büyüme yok pes etmiyorum
aslında kısa ama ben hemen sonuç almak istiyorum bana kalsa 1 haftaya olsun bitsin de öyle bir dünya yok maalesefbiz bir başlayalım da o belli eder kendini diye düşünüyorum en azından kaşıntı, dolgunlaşma vs. süreyi 15te yaparız 20 de.. olmadı boza deneyeceğim okumuşsundur belki ondan da bahsediliyor bayağı
evet ondanda bahsediliyor canım ama ben nette çok fazla araştırdım 4ayı geçti ben bu konuyu araştırıyorumsoya sütünün ve keten tohumunun çok fazla işe yarayacağını düşünüyorum ben çünkü hacettepe tıp fakültesi öğrencilerin tezlerini falan okudum netten onlara göre karar verdim yani çok araştırdım boş kulaktan dolma değil bunlar
Kan incelten ilaçlar duymadın mı hiç,hayret!!!kan nasıl inceltiliyormuş yaama en etkilisi östrojen hormonu göğüs büyütmede
canım birisi annesinin yağını içtiğinden bahsetmiş hatta büyük olan göğüsleri daha da büyüdü demiş hani hergün şerbetçiotu rezene karışımıma bir tatlı kaşığı yağını koysammı diye düşündüm
Kan incelten ilaçlar duymadın mı hiç,hayret!!!
Kan inceltmek göğüs büyütmüyo,kan dolaşımını etkileyip kandaki maddelerin her dokuya rahatlıkla ulaşmasını sağlıyo.
Östrojeni istediğin dokuya ulaştıramadıktan sonra ister kullan,ister kullanma.
Masajın tavsiye edilmesinin sebeplerinden biri de budur zaten.
canım birisi annesinin yağını içtiğinden bahsetmiş hatta büyük olan göğüsleri daha da büyüdü demiş hani hergün şerbetçiotu rezene karışımıma bir tatlı kaşığı yağını koysammı diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?