- Konu Sahibi CiciliBicili
bence ayaz çok güzel bi isim olursa bende ayaz düşünüyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılımın için saol cnm allah bagışlasın senın bebişideallah sağlıkla kucağında göstersin cnmm bende ayaz dedimm :lepi:
benim oğluşumun adıda EGE olucak nasipseee :lepi:
güzel dileklerin ve katılımın için çok tşklerALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucaklarsın inşallah yavrunu
ismiyle yaşasın hayırlı evlat olsun sağlıcakla büyüsün inşallah
tşk ederim anıl banada çok sıcak gelıyo rabbim inş. bizede ogünleri gösterir ne mutlu size başarılı bir çocuk yetiştirmişsinizBen de ANIL dedim....oğlumun ismi ve kendisi şu anda pratisyen hekim olarak atandı...haftaya göreve başlayacak....İnşallah Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin....:Saruboceq:
katılımın için saol tatlımSaglicakla gelir bebisin insallah canim..
Hepside güzel isimler ama ben oyumu Dorukdan yana kullandim...
katılımın için saol cnmBenİm oĞlum olsaydı,poyraz koyacaktım,ama ayazda gzel ,ben poyraza oy verdİm
canım haklısın soyadı kahraman olacak allahın izniylecanım keşke soyadını da yazsaydın soyadla da uyumlu olması güzel olurdu .... ayaz ve poyraz güzel ama
saol cnm katılımın için evet genelde begenılen isimler ortak özellikle doruk ve arda inanılmaz yogunlaştı eger öle olmasaydı hiç düşünmez ikisinden birini koymak isterdimsanırım son dönem hamileleri aynı isimler arasında kararsız kalıyor.. listendeki isimlerin tamamı benimkindede var.. ben oyumu poyrazdan yana kullandım.. sevgiler.
bence ayaz çok güzel bi isim olursa bende ayaz düşünüyorumm
Ayaz ve Arda güzel ben ARDA dedim canım sağlıkla gelsin oğluşun
canım ben emir dedim...
KATILDIGINIZ İÇİN TŞKLER KIZLAR
ZEYNEPCİM AYY NEBİLİM GEÇEN BİR KOMŞUM ANLATTI Bİ GENÇ KIZIN ADI BUZ MUŞ KIZI GÖR RESMEN BUZGİBİ FİLAN DEDİADI YANSIYORMUŞ ETKILENDIM BENDE zemuszemus