Doğuma Hazırlık Kızlar ogluma isim için ankete katılırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

OGLUMA İSİM

• AKAY

OY: 4 3,7%
  • MELİH

OY: 7 6,5%
  • ALKIN

OY: 3 2,8%
  • DORUK

OY: 25 23,4%
  • EMİR

OY: 11 10,3%
  • KAAN

OY: 4 3,7%
  • AYAZ

OY: 20 18,7%
  • ANIL

OY: 8 7,5%
  • POYRAZ

OY: 11 10,3%
  • ARDA

OY: 14 13,1%

• Ankete Katılan
    107
  • Anket Kapalı .
allah sağlıkla kucağında göstersin cnmm bende ayaz dedimm :lepi:
benim oğluşumun adıda EGE olucak nasipseee :lepi:
katılımın için saol cnm allah bagışlasın senın bebişide
ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucaklarsın inşallah yavrunu
ismiyle yaşasın hayırlı evlat olsun sağlıcakla büyüsün inşallah
güzel dileklerin ve katılımın için çok tşkler
Ben de ANIL dedim....oğlumun ismi ve kendisi şu anda pratisyen hekim olarak atandı...haftaya göreve başlayacak....İnşallah Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin....:Saruboceq:
tşk ederim anıl banada çok sıcak gelıyo rabbim inş. bizede ogünleri gösterir ne mutlu size başarılı bir çocuk yetiştirmişsiniz
Saglicakla gelir bebisin insallah canim..
Hepside güzel isimler ama ben oyumu Dorukdan yana kullandim...
katılımın için saol tatlım
Benİm oĞlum olsaydı,poyraz koyacaktım,ama ayazda gzel ,ben poyraza oy verdİm
katılımın için saol cnm

canım keşke soyadını da yazsaydın soyadla da uyumlu olması güzel olurdu .... ayaz ve poyraz güzel ama
canım haklısın soyadı kahraman olacak allahın izniyle
sanırım son dönem hamileleri aynı isimler arasında kararsız kalıyor.. listendeki isimlerin tamamı benimkindede var.. ben oyumu poyrazdan yana kullandım.. sevgiler.
saol cnm katılımın için evet genelde begenılen isimler ortak özellikle doruk ve arda inanılmaz yogunlaştı eger öle olmasaydı hiç düşünmez ikisinden birini koymak isterdim
bence ayaz çok güzel bi isim olursa bende ayaz düşünüyorumm:emir_bebek:

saol cnm katıldıgın için
babasıda takmış durumda ayaza

ben oglumun adını ruzgar koyucam allah nasıp ederse 28 gunumuz kaldı ben doruktan yana kullandım cok modern bı ısım

KATILDIGINIZ İÇİN TŞKLER KIZLAR
ZEYNEPCİM AYY NEBİLİM GEÇEN BİR KOMŞUM ANLATTI Bİ GENÇ KIZIN ADI BUZ MUŞ KIZI GÖR RESMEN BUZGİBİ FİLAN DEDİADI YANSIYORMUŞ ETKILENDIM BENDE zemuszemus

buz mu Allah ıyılıgını versın kız o nası ısım oyle cok guldum :roflol:

bence Melih... artık herkeste olan isimler emir... arda... doruk...
Ayaz' da degişik geldi güzel...
inş. hayırlı,sağlıklı bi bebeğin olur :ecrin_bebek:

cnm ben Doruk dedim tabii ki sen hangisini daha çok beğeniyorsan onu seç. isimlerin karaktere yansımasıbence tamamen doğruvereliniortak Güle güle büyüt inş bebişini

sagolun kızlar yorumlarınız için ama karar veremedım hala kendımce eleme yaptım eşim ayaz diyo bende arda veya anıl büyük ihtimal 3 ünden biri olacak özellikle ardayı çok istiyorum ama şu anda çok yayygın ama en çok içime sinende arda:icecream:

merhaba benimde oğlum olacak ve adını Ahmet-Poyraz koyacağız kısmetse. Ancak senin anketinde en çok hoşuma giden DORUK oldu...

X