Doğuma Hazırlık Kızlar ogluma isim için ankete katılırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

OGLUMA İSİM

• AKAY

OY: 4 3,7%
  • MELİH

OY: 7 6,5%
  • ALKIN

OY: 3 2,8%
  • DORUK

OY: 25 23,4%
  • EMİR

OY: 11 10,3%
  • KAAN

OY: 4 3,7%
  • AYAZ

OY: 20 18,7%
  • ANIL

OY: 8 7,5%
  • POYRAZ

OY: 11 10,3%
  • ARDA

OY: 14 13,1%

• Ankete Katılan
    107
  • Anket Kapalı .

CiciliBicili

kalbim 'ege' de kaldı:))
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
640
9
23 HAFTALIK GEBEYİM HALA OGLUMUN İSMİNE KARAR VEREMEDİK ANKETE KATILIP FİKRİNİZİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM TEYZELERİ :CüvCüv:

ilk ben katıldım galiba ankete. ayaz ismi diğerlerinden farklı geldi. özellikle emir, arda ve kaan isimleri çok var artık. cılkı çıktı. tabi önemli olan senin düşüncen. sağlıkla kucağına al yakışıklını canım. :nazar:

ilk ben katıldım galiba ankete. Ayaz ismi diğerlerinden farklı geldi. özellikle emir, arda ve kaan isimleri çok var artık. Cılkı çıktı. Tabi önemli olan senin düşüncen. Sağlıkla kucağına al yakışıklını canım. :nazar:

canım katıldııgn için sagol eşimde ayaz da diretiyor ama ben karar veremiyorum bebgimde soguk bir çocuk olur diye korkuyorum

Seçtiğiniz bütün isimler çok hoş ..
Ben ANIL dedim ama..
Rabbim ömrü boyunca hayırla anılmasını nasip etsin

canım katıldııgn için sagol eşimde ayaz da diretiyor ama ben karar veremiyorum bebgimde soguk bir çocuk olur diye korkuyorum

kıs Allah ıyılıgını vermesın nıye soguk cocuk olsun delikafadulden
bızımkı erkek olsa bende aras,ayaz yada cınar dusunuyodum babası da ayaz olurmu dıyodu :roflol:

Bence Ayaz ve Anil çok güzel.

canım ben Akay'a oy verdim.

ayaz a oy verım tatlım :emir_bebek:

kıs Allah ıyılıgını vermesın nıye soguk cocuk olsun delikafadulden
bızımkı erkek olsa bende aras,ayaz yada cınar dusunuyodum babası da ayaz olurmu dıyodu :roflol:

KATILDIGINIZ İÇİN TŞKLER KIZLAR
ZEYNEPCİM AYY NEBİLİM GEÇEN BİR KOMŞUM ANLATTI Bİ GENÇ KIZIN ADI BUZ MUŞ KIZI GÖR RESMEN BUZGİBİ FİLAN DEDİADI YANSIYORMUŞ ETKILENDIM BENDE zemuszemus

allah sağlıkla kucağında göstersin cnmm bende ayaz dedimm :lepi:
benim oğluşumun adıda EGE olucak nasipseee :lepi:

ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucaklarsın inşallah yavrunu
ismiyle yaşasın hayırlı evlat olsun sağlıcakla büyüsün inşallah

Ben de ANIL dedim....oğlumun ismi ve kendisi şu anda pratisyen hekim olarak atandı...haftaya göreve başlayacak....ınşallah Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin....:Saruboceq:

canım keşke soyadını da yazsaydın soyadla da uyumlu olması güzel olurdu .... ayaz ve poyraz güzel ama

sanırım son dönem hamileleri aynı isimler arasında kararsız kalıyor.. listendeki isimlerin tamamı benimkindede var.. ben oyumu poyrazdan yana kullandım.. sevgiler.

X