• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Kizlar oglak burcu erkegi yuzunden delirmek uzereyim yardim edin lutfen!!

ay kizlar nekadar dogru seyler yazmissiniz
benimkide Oglak ve herseyi benden bekliyorr özellikle umursamaz tavri beni deli ediyor..birseye kizdiginda acikca söylemiyor onu bile benim anlamami bekliyor ee bende o zaman nasil davranacagimi bilmiyorum gönlünü nasil alacagimi bilmiyorum cünki inatt yapiyor. gercekten zor kisilikleri varr
Aynen kızdıklarında açıkça söylemezler anlamamızı beklerler, anlamayınca tabi bunlar birikir benimki toplu halde söyler, haliyle baya bi ağır geliyo bu seferde :KK43:

Zor insanlar. Bazen karşı taraf ham
İn yapilanlarin değip değmeyecek mi düşünmek lazım.

ay evet ya dun sınır oldum resmen agzından laf almak sorun sınırlenınce ozur dıleyıp bıtırecek ınsan bı uzulur gonlumu almaya calısır gerı donen ben sarılan gene ben bıde senı kaybetmemek ıcın elımden gelenı yapacam dıyo ne yapacaksa parmagını kımıldatmıyo yol yakınken donsem mı

ay evet ya dun sınır oldum resmen agzından laf almak sorun sınırlenınce ozur dıleyıp bıtırecek ınsan bı uzulur gonlumu almaya calısır gerı donen ben sarılan gene ben bıde senı kaybetmemek ıcın elımden gelenı yapacam dıyo ne yapacaksa parmagını kımıldatmıyo yol yakınken donsem mı
Laf çoktur onlarda.. Atağı hep karşı taraftan bekle sonra da herşeyi yapmaya hazırım de :KK12: hepsi aynı hepsiii :KK62:

Konuşamıyorsa yazsın. Sıkıntı ne :D

İyi yönleri kötü yönlerinin % kaçını kapatıyor ... Duyguları ağırlaşınca içine kapanıyorlar.

Konuşamıyorsa yazsın. Sıkıntı ne :D

İyi yönleri kötü yönlerinin % kaçını kapatıyor ... Duyguları ağırlaşınca içine kapanıyorlar.

yok kız konusunca da agızları ıı laf edıyo sarılacamısmıs ozlemısmıs ben bıtaneymısım yok benım ıcın herseyı yapamısmıs azıcık kavgada tıssss ay sınırım bozuldu ıkı gundur bıde surdan sura degıl o sıvas ben afyon gorsen bagırsan cagırsan o da yok

kızlar beni korkuttunuz resmen yol yakınken geri mi dönsem ne :KK57: 5 aydır tanısıyoruz ama bir kere buluşmaya gitmedim açıkcası umursamadım kendisini sürekli o yazardı ben kısa cvp verirdim artık dayanamadı görüşmek istedi ben yıne umursamaz tavırlarla işim olmazsa olabilir dedim yarın ilk defa görüşücez bakalım nasıl bir tavır sergileyecek. ama 5 aydır pes etmeyıp hep yazması da hoşuma gitmedi değil emek vermesi gerek öyle kolay ulaşmaması gerek kazam mübarek olsun :KK48: tavsiyelerinizi dikkate alıcam o bir oğlaksa bende kovayım ;)

Eğer hareketlerinden eminseniz oğlak burcu erkeğinin güzel söz söylememesi, açılamamasını sevmiyor diye algılamayın.. Ben yaşadım biliyorum..
Oğlak seni seviyorum demez, diyemez size sadece eve vardın mı , üşüdün mü vs der..
Oğlak açılamaz, çıkma teklif edemez.. İstese de edemez.. Sizinle ilgileniyo, yazıyorsa bu sizi istiyo demektir.. Ama hala teklif etmedi diye üzülmeyin çünkü daha çok beklersiniz.. Siz ortam yaratın..
Oğlak seninle ciddi düşünüyorum diyemez alır birden sizi annesiyle tanıştırır..
Oğlak aşkım, canım, gülüm gibi basit sözleri asla söylemez.. İsminizle hitap ederse üzülmeyin.. İçinden aşk şiirleri yazar ama size belli etmez.. Aşkım demeyi sıradan bulur..
Neden soğuk, aramıyor yazmıyor diye ayrılmak istediğini sanmayın.. Ayrılmak isteyen oğlağın yanında bi dakika bile duramazsınız.. Hala onun yanındaysanız ayrılmak istemiyor demekki..
Çiçek almaz.. Çiçeğe asla para vermez fuzuli bulur.. Onun yerine size hediyeler alır..
Yalanı asla sevmez.. Onun için birşey varsa vardır, yoksa yoktur kendide çok söyleyemez.. Eğer yalanınızı yakalarsa güveni kalmaz gözünden düşersiniz..
Kendi hata yapmış olsa bile özür dileyemez ya siz barışmak için adım atacaksınız yada küs kalacaksınız..
Oğlak emin olmadığı adımlar atmaz, atanı sevmez, dışı farklı görünse de içine kapanıktır içinde yaşar herşeyi..
Bir de oğlak erkeklerinin size güven verecek kendilerine has duruşları ve yürüyüşleri vardır..

Tecrübeyle sabittir..
Ben hep derim oğlak burcu sevgilisi yada eşiyseniz çok sabırlı olmanız lazım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba...

Benim de bir süredir (yaklaşık 1.5 yıl) hoşlandığım bir oğlak var ama onun beni sadece arkadaş olarak gördüğünü düşünüp çok üzülüyorum...

Aslında ilk önce o kendini fark ettirdi bana. Aynı kurstaydık, sabahları sohbet kurma çabaları, sürekli iltifat etmesi, benim üzüleceğim bazı durumları engellemeye çalışması, ilgisi vs. ile dikkatimi çekti. Birkaç kere whatsapp'tan yazıştık ama kursla ilgili konulardı. Yalnız bir kere benim bir türlü cesaret edemediğim bir proje için bir saat konuşarak beni teşvik etmeye çalıştı (başarılı da oldu diyebilirim :KK22:).

Ancak bir süre sonra görev sebebiyle başka bir şehre gitmesi gerekti ve iletişimimiz kopmuş gibi oldu. Ben arasıra nasıl olduğunu sormak için yazıyordum ama durum gereği fazla yazışamıyordu. Bir kere mesajla bahsettiğim konudaki teşviği, dostluğu ve samimiyeti için teşekkür ettim. O da arkadaşına yardımcı olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Bu sene içinde 2-3 kere iş için bulunduğum şehre geldi. Ortak arkadaş ortamımız olduğu için görüşme imkânı bulduk ve görüşmelerde tavırları hep çok sıcaktı.

Yazın oluşan bir durum sebebiyle onu çok merak ettiğimi ortak bir arkadaşımıza söylemiştim, bunu öğrenince aradı, konuştuk. Bundan sonra şehre en son gelişinde yine arkadaş ortamında görüştük ve yine çok sıcak, samimi davrandı. Göz göze her geldiğimizde gülümseme, yaptığım çalışmalar ile ilgili iltifatlar vs. Hatta kendisine çay doldurmaya giderken bana da çay getirip tam benim attığım kadar şeker atıp böyle içiyordun değil mi diye sorması gibi bir incelik. Ancak bunların hepsinin arkadaşça olmasından korkuyorum. Whatsapp'tan yazışmaya çalıştım görüşmeden sonra ama yine şehir dışında olduğu için çok kısa konuşabildik ve ben de rahatsız etmekten çekindim. Kendisinin adım atmasını beklesem bir buçuk sene daha beklerim diye korkuyorum. Yeniden bulunduğum şehre tayin olma durumu var ama o da belli değil henüz...

Sizce çözmek için ne yapabilirim? Açılsam arkadaşlığını da kaybetmekten korkuyorum. Diyeceksiniz senede 3-4 kere gördüğün insanın arkadaşlığını kaybetsen ne olur diye ama onun sadece varlığı ve bana değer verdiğini bilmek bile yetiyor bazen. :KK42: Fakat insan işte sevince hep daha fazlasını bekliyor...

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Benim sevgilimde oğlak çok inatçı sinirli ama benimle sevgili olmak için her yolu denedi sürekli aramalar mesajlar planlar gerçekten bişey hisseden insan bişeyler yapar bu her zaman böyledir

Merhaba...

Benim de bir süredir (yaklaşık 1.5 yıl) hoşlandığım bir oğlak var ama onun beni sadece arkadaş olarak gördüğünü düşünüp çok üzülüyorum...

Aslında ilk önce o kendini fark ettirdi bana. Aynı kurstaydık, sabahları sohbet kurma çabaları, sürekli iltifat etmesi, benim üzüleceğim bazı durumları engellemeye çalışması, ilgisi vs. ile dikkatimi çekti. Birkaç kere whatsapp'tan yazıştık ama kursla ilgili konulardı. Yalnız bir kere benim bir türlü cesaret edemediğim bir proje için bir saat konuşarak beni teşvik etmeye çalıştı (başarılı da oldu diyebilirim :KK22:).

Ancak bir süre sonra görev sebebiyle başka bir şehre gitmesi gerekti ve iletişimimiz kopmuş gibi oldu. Ben arasıra nasıl olduğunu sormak için yazıyordum ama durum gereği fazla yazışamıyordu. Bir kere mesajla bahsettiğim konudaki teşviği, dostluğu ve samimiyeti için teşekkür ettim. O da arkadaşına yardımcı olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Bu sene içinde 2-3 kere iş için bulunduğum şehre geldi. Ortak arkadaş ortamımız olduğu için görüşme imkânı bulduk ve görüşmelerde tavırları hep çok sıcaktı.

Yazın oluşan bir durum sebebiyle onu çok merak ettiğimi ortak bir arkadaşımıza söylemiştim, bunu öğrenince aradı, konuştuk. Bundan sonra şehre en son gelişinde yine arkadaş ortamında görüştük ve yine çok sıcak, samimi davrandı. Göz göze her geldiğimizde gülümseme, yaptığım çalışmalar ile ilgili iltifatlar vs. Hatta kendisine çay doldurmaya giderken bana da çay getirip tam benim attığım kadar şeker atıp böyle içiyordun değil mi diye sorması gibi bir incelik. Ancak bunların hepsinin arkadaşça olmasından korkuyorum. Whatsapp'tan yazışmaya çalıştım görüşmeden sonra ama yine şehir dışında olduğu için çok kısa konuşabildik ve ben de rahatsız etmekten çekindim. Kendisinin adım atmasını beklesem bir buçuk sene daha beklerim diye korkuyorum. Yeniden bulunduğum şehre tayin olma durumu var ama o da belli değil henüz...

Sizce çözmek için ne yapabilirim? Açılsam arkadaşlığını da kaybetmekten korkuyorum. Diyeceksiniz senede 3-4 kere gördüğün insanın arkadaşlığını kaybetsen ne olur diye ama onun sadece varlığı ve bana değer verdiğini bilmek bile yetiyor bazen. :KK42: Fakat insan işte sevince hep daha fazlasını bekliyor...

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
valla o kadar saf duygularla seviyorsunuz ki ne diyim bilemedim :KK37: yani sizden hoşlandığını gösteren ufak ama güzel jestler var. Devamının olmaması muhabbeti derinleştirmemesi soru işareti uyandırıyor... Bence böyle acabalarla yılda bir laç buluşma bekleyeceğinize kimseyi araya sokmadan manidar bir soru sorup öğrenin ondaki niyeti:KK22:

valla o kadar saf duygularla seviyorsunuz ki ne diyim bilemedim :KK37: yani sizden hoşlandığını gösteren ufak ama güzel jestler var. Devamının olmaması muhabbeti derinleştirmemesi soru işareti uyandırıyor... Bence böyle acabalarla yılda bir laç buluşma bekleyeceğinize kimseyi araya sokmadan manidar bir soru sorup öğrenin ondaki niyeti:KK22:

Evet, çok dolduğum bir anda yazıp açıldım ve aldım cevabımı... Hayırlısı ne diyeyim...
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Back