Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Kizlar oglak burcu erkegi yuzunden delirmek uzereyim yardim edin lutfen!!

yavruu bnmde basımda bır oglak var bnde basak burcuyumm adam ın ısı gucu kadınn kızz hergece cluplerde takılıyor banad dıyorkı gell senıı adalara gotreyım gel senınle denıze gırelım daha ılk bulusmamızz ne adaları dıyorumm bı kahve ıcelım onuda adalarda ıcerız ama hafta sonunu senınle gecırmek ıstıyorum dıyorr amacı ne anlamadımm böylelerıde var ama ıyılıgıne ıyı gıbı duruyoo guler yuzlu felan

hepinizin yazdıklarına harfiyen katılıyorum

hayretle okudum zaten ben mi yazdım acaba bunları diye

benim başımdaki oğlakta bahsettiğiniz bütün özelliklere sahip

napcaz bilmiyorum :)))

aynenn bndekıde oglak bnde neyapıcam bılmıyorum cok inattt cokda ısrarcııı gınaa getırdııı adalarda adalarr!!! terlıkle dövucemm

benım sevgılımm oglak burcuu dedıgın gıbı cok ınatcıı ve cok ısrarcıı bırde agır agıı halelrı yokmuu allahımm kumas pantolon beyaz gömlekk kapalıcarsıda esnaf zatenn ben calısıyorum ozel sektorde hıc aramıyorum oda aramıyorr aksam skypeden yazıyor sevıyormu sanırım sevmıyor

kızlar bende de bir oğlak var evlerden uzak:
şöyle ki her şeye sinirleniyor.
çocuk gibi ilgi istiyor.
küsüyor.
konuşma gibi bir huyu yopk hep afra hep tafrta
inatçı dediğim dedik.
ara sıra çıkarcı
bir anı bir anını tutmuyor.
kendinden küçüklerle eğleniyor arkadaşlık ediyor.
pek ilgili değil.
bu aralar bir şeye takmış ama bulamadık.
sabırsız.
her işi bağırarak halletmek istiyor.

kızlar bi farkımız var: Bu benim BABAM

ağır abi dediğim kısmı benim senin dediğin gibi kıyafette değildi yalnız benim ki klasik giyinmezdi spor giyinirdi
ama evet aramaz sormaz
kızsam sinirlensem neye kızdığımı bile sormaz,olayların hep üzerini örtüyor hiç konuşmak istemiyor neredeyse kavga eettik diyelim aradan zaman geçiyor sanki hiç bişi olmamış neden böyleyiz diye hiç konuşmuyorduk
kırıldım mı,küstm mü neye kızdım neye incindim umrunda değil
ama sonuç ne oldu biliyor musun beni kaybetti kısa ve net

çok tatlısın ya çok güldüm baştan ciddi ciddi okurken sonunu görünce :)))

annem de bende öğrenemedik ne zaman doğduğunu annemin.
ama hiç ağlamayan burç hangisi ise o olabilir.
br de annem hiçbir şeyi takmaz. sürekli güler geçer.

duygularını saklıyo olmasın...bilemedim valla öylle bir burç varmıdır :)
ama oyle olması iyi bide takarsa vay haline oğalak burcuyla başetmek için takmamak gerek :))

duygularını saklıyo olmasın...bilemedim valla öylle bir burç varmıdır :)
ama oyle olması iyi bide takarsa vay haline oğalak burcuyla başetmek için takmamak gerek :))

aynen öyle ben alışamadım mesela.
babamın ani çıkışlarına, sinir boşalmalarına.
arada cozutup kendinş çok aşıyor.
annemdeki sabır zor bulunur.

eski sevgilim de oğlaktı her huyu iyi hoştu da pek nazlıydı,hep ilgiyi benden beklerdi,ilk adımı benden beklerdi...

aynen öyle oğlak burcu erkeği nazlı inatçı ve hep haklı hep karşısındaki suçlu kendisi kabullense bile acısını bir yerde çıkarıyor.ama yinede saf bir kalplerinin olduğunu düşünüyorum

nedirbu oğlak burcu arkadaşşş... hepsimi burcunun btn olumsuz özlelikleri taşır.. hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum bir insanı çözümlemeye çalışmaktan... bir gizem bir suskunluk bir kilit bir sessizlik bir suspusluk .. burcların bu kadar etkili oldgunu düşünmezdim ama oğlak burcu hakikaten burcu burc özleliklerini tam anlamıyla taşıyarak inancımı sorugulamama sebeptir:) yengeç burcuyum kendim :) terazide yükselenimmiş yeni öğrendim:) sanırım baya zorlu bir süreç beni bekliyor

ben de teraziyim sevgilim oğlak ve ilk adımı hep benden beklio. dün kavga etttik ilk adımı yine benden bekliyo bu defa tutuyorum kendimi. bakalım neler olucak..

Konu sahibi arkadaşım bence erkek erkektir hislerinden emin değilse yaklaşmıyor. Sırf netten konuşuyorsan bence kendini fazla kaptırmışsın. 2 sene insan bir kızı merak etmez mi. eğer merak etti çıkıp yanına gelmez mi. hisleri olsaydı burç murç dinlemez yanında olurdu. ilk adım atma işi hikaye. senle olmak isteyen senin yanında olur gerisi hikaye...

hayatım ben koç burcuyum eşimde oğlak :) aynı senin ki gibi biz 1 yıl önceden tanıştık tanıştığımız gün teklif etti gerçi sora kabul etmedim ama nolduysa 1 yıl sora yine yakınlaştık bende hoşlanmaya başladım 1-2 hafta iyi gitti sora bu sefer kendisi uzaklaştı o uzaklaşınca bende oralı olmadım (tabi içim içimi yiyordu) belki de o yüzden yeniden geldi 4 ay içinde nişan 7. ayımızda da evlendik bana kalırsa üstüne gitme gelmek isteyince o geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…