- 29 Ağustos 2016
- 129
- 13
- 98
- 30
12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibii12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
Bence kiz12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
Benide.yorumlarmisinizzzz 12+6 renkli olanda diğerleri siyah olanlar 11+5 haftalıkBence kiz
Kız gibi ama doktor tahmin yapmadı mı hiç ben anlamam sadece fikir yürüttümBanada bakabilirmisiniz 13 haftalık Teşekkür ederimEki Görüntüle 3194927
Banada bakabilirmisiniz 13 haftalık Teşekkür ederimEki Görüntüle 3194927
Kıza benzetildi Nub teorisini hiç bilmiyorum sormak istedimKız gibi ama doktor tahmin yapmadı mı hiç ben anlamam sadece fikir yürüttüm
TeşekkürlerKonu sahibininki kız, sizinki de erkek bence
Nub teorisine göremi yorumladınız acaba ya da hissiyat mıKonu sahibininki kız, sizinki de erkek bence
Bana da yorum yaparmisinKonu sahibininki kız, sizinki de erkek bence
Görüntüsü çok kıza benziyor bende anlamıyorum nubu fazla heralde ürüme organı 30 cm büyükse erkek diyorlar küçükse kızKıza benzetildi Nub teorisini hiç bilmiyorum sormak istedim
Bana ne dedi anlamadımTeşekkürler
Kiz12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
KizBanada bakabilirmisiniz 13 haftalık Teşekkür ederimEki Görüntüle 3194927
Teşekkür ederim doktorumda yüzde 80 kız dedi bu hafta netleşicek. Sanırım nuba göre mi yorumladınız
Kafa yapısına skull teorisine göre cevapladım canım ben nubunu goremedimTeşekkür ederim doktorumda yüzde 80 kız dedi bu hafta netleşicek. Sanırım nuba göre mi yorumladınız