- 20 Eylül 2013
- 237
- 101
- 123
- 34
- Konu Sahibi evlivekedili
-
Sen ne diyorsun canım benim daha 18 imde başladı beyazlamaya şuan en az 15 tane varMerhaba kizlar,
Saclarimda son bir kac aydir birer birer beyaz sac buluyorum. Henuz 26 yasindayim, cok erken degil mi? Ama boyle sakaklardan falan da beyazlamiyor. Ortalarda buluyorum genellikle ve dayanamayip kopariyorum. Saclarim dogal rengi, boya falan kullanmiyorum. Ama kivircik oldugu icin ne kadar bakim yapsamda kuru oluyor. O yuzden olabilir mi? Biraz once kopardim bir tane. Bildiginiz kokten baslamis bembeyaz yarisindan sonrasina kadar, ucunda hala kendi sac rengim duruyordu. Bir gun bembeyaz uyanirim diye cok korkuyorum
Ne yapmaliyim, basina gelen var mi? Lutfen yardim edin kizlar
Genetik yatkınlık olabilir.Merhaba kizlar,
Saclarimda son bir kac aydir birer birer beyaz sac buluyorum. Henuz 26 yasindayim, cok erken degil mi? Ama boyle sakaklardan falan da beyazlamiyor. Ortalarda buluyorum genellikle ve dayanamayip kopariyorum. Saclarim dogal rengi, boya falan kullanmiyorum. Ama kivircik oldugu icin ne kadar bakim yapsamda kuru oluyor. O yuzden olabilir mi? Biraz once kopardim bir tane. Bildiginiz kokten baslamis bembeyaz yarisindan sonrasina kadar, ucunda hala kendi sac rengim duruyordu. Bir gun bembeyaz uyanirim diye cok korkuyorum
Ne yapmaliyim, basina gelen var mi? Lutfen yardim edin kizlar
Irsi olur genelde. Ailede varsa saçları erken beyazlayan, ona çekmiş olabilirsiniz. Benim ilk beyazım lisede çıktı ve devamı da geldi. (Babamın saçlar orta sonda beyazlamaya başlamış)
Aramızda dört yaş var ama benim saçlar şu x men karakteri Rouge gibi, önden aldı gidiyor. Boyuyorum, napim? Dökülmuyor ya, şükür buna da :))
Rahatsızsanız boyatirsiniz, çaresi var sonuçta.
Babam sarisin oldugu icin son 5 senedir ancak farkediliyor. Annemin cok beyazi var ama hep boyar cikar cikmaz o yuzden hatirlayamiyorum ama cok erken baslamamisti saniyorum. Yaslaniyorum galiba
BenYav, 26 yaşında "Yaşlanıyorum"deme gözünü sevem. :) Benim eski bi konu var yaşlanma korkusu ve bakım yapma üzerine, istersen bi bak. Yok yaşlanmak, sil lugatindan. Güzel yaş alıyoruz ve hepsinin çaresi var. Takılma bu kadar.
Genetik yatkınlık olabilir.
Annenizin erken mi beyazlamış mesela ?
Bir sabah bembeyaz uyanmak türk filmlerinde olur yav abartmayın :)
Sizinki kesin genetik o zaman? Boyuyor musunuz peki?Seninki yine iyiymiş, ben 7 yaşımdan beri beyaz saç görüyorum...
Artar mi diyorsunuz? Ben onu sehir efsanesidir diye cok da takmiyordum :)Kökten koparırsan beyazların artar ki
Kıvırcık saçta daha az görunür. Ayrımını beyazlarını kamufleedecek şekilde yapabilirsin..
Annenin saçları nasıl? Genelde beyazlık kalıtsaldır..evlivekedili
Hee taş bebekSen de kendine yaşlı deme yani, görmesem neyse de yani gördük. Bebek gibi kadınsın. Bi de ağlama smilisi koymuş ya
Liseden beri boyuyorum evet, yoks her önüne gelen soruyordu neden saçların beyazlaşmış arkadaş diye :) ben de bıkmıştım.Sizinki kesin genetik o zaman? Boyuyor musunuz peki?
Hee taş bebek
Gönül Yazar dan halliceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?