• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar normal mi sizce??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim arkadasimin beyazlari cikiyordu universitede, doktora gitmisti. Sebep aciklayamiyorlar, ama doktor kopartmak yerine hafif dipten kesmesini en azindan arttirma ve kok guclendirme olayini engellemis olacagini soyledi. Aradan seneler gecti ve hala artmadi. Aklinda bulunsun :cool:

Artar mi diyorsunuz? Ben onu sehir efsanesidir diye cok da takmiyordum :)

Kivircik sacta az gozukmuyor maalesef. O bembeyaz kapkalin tel oyle siritiyordu ki kopartmam sartti. Annemin beyazlari suan baya var ama hep sakaklarda ve erken baslamadi bildigim kadariyla. Benim kafamin ortasinda bir yerde:confused:
Hayır hurafe o, beyaz saç koparmakla artmaz :)

N
Yav, 26 yaşında "Yaşlanıyorum"deme gözünü sevem. :) Benim eski bi konu var yaşlanma korkusu ve bakım yapma üzerine, istersen bi bak. Yok yaşlanmak, sil lugatindan. Güzel yaş alıyoruz ve hepsinin çaresi var. Takılma bu kadar.
Ne bileyim :) Cogunluk normal bulunca saclarimin beyazladigi yaslarin normal oldugu yasa geldiysem demek ki diye hemen tribe girdim :halay:

Benim arkadasimin beyazlari cikiyordu universitede, doktora gitmisti. Sebep aciklayamiyorlar, ama doktor kopartmak yerine hafif dipten kesmesini en azindan arttirma ve kok guclendirme olayini engellemis olacagini soyledi. Aradan seneler gecti ve hala artmadi. Aklinda bulunsun :cool:

Yil kac oldu hala bi sebep aciklayamiyorlar ya da boyama disinda bir caremiz yok :/

Bi daha cikarsa oyle denerim bu sefer bakalim :) Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Back
X