Kızlar haziranın 17sinde sürtünme yoluyla birliktelik yaşadım erkek arkadaşımın penisi tam vajinanın üzerindeydi. Boşalma olmadı yüksek ihtimalle 18 haziranda adetimi oldum. Temmuzun 17sinde tekrar adet oldum. Bundan 15 gün önce 2 adet test yaptım tek çizgi çıktı ama yine de çok korkuyorum adetimin 4. Günündeyim. Karnımın alt tarafında yoğun bir şişlik hissediyorum ve beni çok rahatsız ediyor acaba idrar yolu enfeksiyonundan mıdır bilmiyorum hamile olma ihtimalim var mıdır ?
22 yaşındayım ben de biliyorum işte biri bana böyle soru sorsa saçmalama kızım ilişki olmadan çok zor ki adetten bir gün önce olmuş derim ama iş kendime gelince öyle olmuyor önlemini sonra aldık işte ikincide korunduk
Kaç yaşındasnız? Hani bu soruları ancak 18 ve altı olan birisi sorar. Hiç mı bir fikriniz yok. Madem yok ne diye bu tarz işlere girişirsiniz. Bizim de bir sabrımız var değil mi? Hamile iken adet olunmaz , sürtünme yoluyla hamile kalınmaz... Karnınızdaki şişlik, üşütmeden ya da tamamen psikolojik olarak ortaya çıkmıştır. Ultrasonda rahminizz rahim duvarınız yumurtalıklarıniz kist varsa kist iltihap varsa o... Hatta bebek varsa o bile görünür.
Akşam arkadaşımla vakit geçireceğim evden uzaklaşayım bi kaç gün onlarda falan kalayım da kafam dağılsın bari
Kesin yok değil mi hamilelik rahat olabilirim dimi
2 kere tam gununuzde regl olmusunuz hamilelik imkansiz. Ayrica oyle hamile kalinca hemen karniniz sismiyor. Siz osisligi ancak 3. Ayda falan hissediyorsunuz. Ayrica testler de negatif cikmis daha kuruntu yapmayin. Siz kendinizi hamile hissedip oyle dusundukce yakinda bulantiniz bile baslar.
2 kere tam gununuzde regl olmusunuz hamilelik imkansiz. Ayrica oyle hamile kalinca hemen karniniz sismiyor. Siz osisligi ancak 3. Ayda falan hissediyorsunuz. Ayrica testler de negatif cikmis daha kuruntu yapmayin. Siz kendinizi hamile hissedip oyle dusundukce yakinda bulantiniz bile baslar.
Sanırım haklısınız şu şişlik hissi gitse ben de rahatlayacağım ama tecrübeli olan sizsiniz ve sizi dinlemem gerek yoksa kendime zarar veriyorum yani şimdi aile hekimine gidip ilaç yazdıracağım enfeksiyon için
Akşam arkadaşımla vakit geçireceğim evden uzaklaşayım bi kaç gün onlarda falan kalayım da kafam dağılsın bari
Kesin yok değil mi hamilelik rahat olabilirim dimi