Kızlar nolursunuz bana yardım edin

Yok canım değilsindir. Şişkinlik hemen olmuyor öyle gebelikte 2 kere regl de olmuşsun hiç sıkıntı yapma hele hele sürtünmeyle hiç hiç olmaz.

22 yaşındayım ben de biliyorum işte biri bana böyle soru sorsa saçmalama kızım ilişki olmadan çok zor ki adetten bir gün önce olmuş derim ama iş kendime gelince öyle olmuyor önlemini sonra aldık işte ikincide korunduk

O zaman ben kadın Doğumdan bi randevu alayım

Yok canım değilsindir. Şişkinlik hemen olmuyor öyle gebelikte 2 kere regl de olmuşsun hiç sıkıntı yapma hele hele sürtünmeyle hiç hiç olmaz.
İşte kuruntular kafamı yicem. Teşekkür ederim psikolojik o zaman bendeki bu şişlik ya da enfeksiyon

İşte kuruntular kafamı yicem. Teşekkür ederim psikolojik o zaman bendeki bu şişlik ya da enfeksiyon

Olabilir canım. Bide daha fazla psikolojik yüklenme kendine regl düzenini bozarsın iyice için içini yer artık o yüzden rahatlat kendini cnm.

Olabilir canım. Bide daha fazla psikolojik yüklenme kendine regl düzenini bozarsın iyice için içini yer artık o yüzden rahatlat kendini cnm.
Akşam arkadaşımla vakit geçireceğim evden uzaklaşayım bi kaç gün onlarda falan kalayım da kafam dağılsın bari
Kesin yok değil mi hamilelik rahat olabilirim dimi

2 kere tam gununuzde regl olmusunuz hamilelik imkansiz. Ayrica oyle hamile kalinca hemen karniniz sismiyor. Siz osisligi ancak 3. Ayda falan hissediyorsunuz. Ayrica testler de negatif cikmis daha kuruntu yapmayin. Siz kendinizi hamile hissedip oyle dusundukce yakinda bulantiniz bile baslar.

Sanırım haklısınız şu şişlik hissi gitse ben de rahatlayacağım ama tecrübeli olan sizsiniz ve sizi dinlemem gerek yoksa kendime zarar veriyorum yani şimdi aile hekimine gidip ilaç yazdıracağım enfeksiyon için

Akşam arkadaşımla vakit geçireceğim evden uzaklaşayım bi kaç gün onlarda falan kalayım da kafam dağılsın bari
Kesin yok değil mi hamilelik rahat olabilirim dimi

O kadar kolay olsaydı hohohoyt yani çık sen arkadaşınla azcık gez dolaş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…