Yaladıklarının hepsi psikolojik.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama o kadar pimpiriklendim ki anlatamam size erkek arkadaşımla da ayrıldık öyle bir şey olursa naparım diye düşünmekten içim içimi yiyor. Regl öncesi de vardı bu şişlik hissi acaba üstüne görme mi oluyor diye düşünüyorum adetimin 4. Günündeyim boşalma oldu mu hatırlamıyorum 1.5 ay geçti ama 2 kere tam günümde oldum stresten mi bilmiyorum ama öncekine göre sanki az geliyor
Siz hamilesiniz sanırım peki bu kasıklarımda hissettiğim şişlik hissi ne enfeksiyondan mı kaynaklı sizce offfYaladıklarının hepsi psikolojik.
Belirti yok yani göğüslerim acıyordu ama adet öncesiydi o şimdi geçti onun dışında bulantı vs yok sadece kasıklarımda şişlik hissediyorum bi de bi şey daha soracağım adetim bitince bir test daha yapsam kesin sonucu alırım değil miÜzerinden bir buçuk ay geçmiş diyorsunuz. Şu an bütün belirtileri yaşıyor olmanız lazımdı. Bir de adet görmüşsünüz imkansız yani...
Bakın, hamile değilsiniz... Adet olmuşsunuz, gebelik öyle kolay bişey değil... Eğer çok korkunuz varsa rutin kontrol adı altında bir kadın dogumcuya gidin ultrason ile baktığı zaman zaten ne var ne yok görünür...Belirti yok yani göğüslerim acıyordu ama adet öncesiydi o şimdi geçti onun dışında bulantı vs yok sadece kasıklarımda şişlik hissediyorum bi de bi şey daha soracağım adetim bitince bir test daha yapsam kesin sonucu alırım değil mi
Sanmam enfeksiyondan olmaz. Bebek olmadan önce de benim alt karın hafif şişti. Aslında o şişlik hep var ama sen yeni dikkat ettin tamamen psikolojik. Emin olabilirsin.Siz hamilesiniz sanırım peki bu kasıklarımda hissettiğim şişlik hissi ne enfeksiyondan mı kaynaklı sizce offf
AnlamıyorBakın, hamile değilsiniz... Adet olmuşsunuz, gebelik öyle kolay bişey değil... Eğer çok korkunuz varsa rutin kontrol adı altında bir kadın dogumcuya gidin ultrason ile baktığı zaman zaten ne var ne yok görünür...
Anlayana kadar artık :))))Anlamıyor
Gebelik testi adet gecikince yapılır, adet bitince değil. Bi insan hem adet olup hem nasıl gebe olsun lütfen bi mantık çalıştır 2 kez oldum diyorsun. Bebek olsa kanamaz.Belirti yok yani göğüslerim acıyordu ama adet öncesiydi o şimdi geçti onun dışında bulantı vs yok sadece kasıklarımda şişlik hissediyorum bi de bi şey daha soracağım adetim bitince bir test daha yapsam kesin sonucu alırım değil mi
Bak canım burda 1 2 sene sevişip çocuk sahibi olamayanlar var her deneme hüsran oluyor sebepsiz, hem de harfiyen herşeyw uyarak yapıyorlar. Senin içine boşalmadıysa bebek olması imkansız hem yumurtlama dönemin de değil ki yüzde eksi 500 ihtimal.İçimi rahatlattınız az da olsa ya çok teşekkür ederim benim bu şişlik hissi içeriden böyle dışarıdan görünmüyor. Ultrasonda bakınca görünür mü şuanda peki
Kaç yaşındasnız? Hani bu soruları ancak 18 ve altı olan birisi sorar. Hiç mı bir fikriniz yok. Madem yok ne diye bu tarz işlere girişirsiniz. Bizim de bir sabrımız var değil mi? Hamile iken adet olunmaz , sürtünme yoluyla hamile kalınmaz... Karnınızdaki şişlik, üşütmeden ya da tamamen psikolojik olarak ortaya çıkmıştır. Ultrasonda rahminizz rahim duvarınız yumurtalıklarıniz kist varsa kist iltihap varsa o... Hatta bebek varsa o bile görünür.İçimi rahatlattınız az da olsa ya çok teşekkür ederim benim bu şişlik hissi içeriden böyle dışarıdan görünmüyor. Ultrasonda bakınca görünür mü şuanda peki
Amin canım dikkatli olmalısın. Korkuyorsan yapmamalısın ya da önlemini almalısın.Rabbim sizin de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım isteyenlere de versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?