Erken gebelik testleri çok yanıltıyor ona yorum yapamıcam ama kaset testinizde silik çizgi var 2 gün sonra sabah yapın net görürsünüz inşallahKizlae ben adetime 1 hafta kala yumurtlsdim yumurtlamanın bugün 13. Günü prodoctor ve kaset testim.hemre ilk idrar değil var demi
Allah razı olsun peki doktora gidip kan vereyim mi ne dersinizErken gebelik testleri çok yanıltıyor ona yorum yapamıcam ama kaset testinizde silik çizgi var 2 gün sonra sabah yapın net görürsünüz inşallah
Allah razı olsun peki doktora gidip kan vereyim mi ne dersiniz acabaHayırlı olsun inşallah var canım takibe devam et
Yani kan verebilirsiniz. Ben olsam verirdim 2 günde bir kan verip gebelik sağlıklı ilerliyor mu takip etmek gerekiyor.Allah razı olsun peki doktora gidip kan vereyim mi ne dersiniz acaba
Haftaya Çarşamba randevu aldimYani kan verebilirsiniz. Ben olsam verirdim 2 günde bir kan verip gebelik sağlıklı ilerliyor mu takip etmek gerekiyor.
Pozitif bence kan verinKizlae ben adetime 1 hafta kala yumurtlsdim yumurtlamanın bugün 13. Günü prodoctor ve kaset testim.hemre ilk idrar değil var demi
Bence bekleyebiliyosanız cidden 1 hafta bekleyin , erken öğrenince yok kese görünecek mi içi dolu mu boş mu kalp atışı var mı bi sürü stres , 1 hafta sonra kan verin belli ki çok yeni. 1 hafta içinde de ister gün aşırı ister her sabah kaset test yapın koyulaşıyor mu diye en azından içiniz rahat ederAllah razı olsun peki doktora gidip kan vereyim mi ne dersiniz
Aynı kaset testten bende yaptım kan verdim hcg10 duKizlae ben adetime 1 hafta kala yumurtlsdim yumurtlamanın bugün 13. Günü prodoctor ve kaset testim.hemre ilk idrar değil var demi
1 hafta sonra randevu aldimBence bekleyebiliyosanız cidden 1 hafta bekleyin , erken öğrenince yok kese görünecek mi içi dolu mu boş mu kalp atışı var mı bi sürü stres , 1 hafta sonra kan verin belli ki çok yeni. 1 hafta içinde de ister gün aşırı ister her sabah kaset test yapın koyulaşıyor mu diye en azından içiniz rahat eder
Şimdi yükseldi miAynı kaset testten bende yaptım kan verdim hcg10 du
Evet canım iki gün sonra 20 oldu şiödi iki güne bi kontrol edice ilte bence sende bi kan verŞimdi yükseldi mi