Hamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silikde olsa var gözüküyor canım kan ver istersen inşallah vardırHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz![]()
Testin markası ne canım? Kaçıncı dakikada çıktı silik çizgiHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz![]()
Var bence canımMarkası Avox. 2 aydır yapıyorum hiç daha çift çizgi görememiştim dün de yaptım hatta yine tek çizgiydi aynı marka. Geçen ay da çocuk istiyordum da adet oldum. 2 yumurtlama günü değerlendirmiştim, çatlama değerlendirememiştim. Bu ay 3 gün üst üste değerlendirdim ve jel kullandım. Adetime 5 gün var![]()
Benim testimde böyleydi kan verdim 2.18 çıktıHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz![]()
Kan vermeye geldim şimdi dua edinHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz![]()
İnşallah güzel sonuç gelir benimde 5 gün var yarın bende test yapacağım güzel haberlerini bekliyorumKan vermeye geldim şimdi dua edin![]()
Varsa da düşük bir değer çıkar endişelenmeyin, sağlıkla artar inşallah.Kan vermeye geldim şimdi dua edin![]()
İnşallah sizin de vardır. Hiç umudum yoktu pcos var diye bi de 4-5 aydır korunmuyoruz olmuyordu olmayacak gibi geliyordu. Dün test yaptım çıkmamıştı inşallah siz de mutlu haberler alırsınızİnşallah güzel sonuç gelir benimde 5 gün var yarın bende test yapacağım güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah pozitifi görürsün canım güzel haberini bekliyoruzKan vermeye geldim şimdi dua edin![]()
Benim tek çizgi çıktı malesef yine yok size hayırlı olsunİnşallah sizin de vardır. Hiç umudum yoktu pcos var diye bi de 4-5 aydır korunmuyoruz olmuyordu olmayacak gibi geliyordu. Dün test yaptım çıkmamıştı inşallah siz de mutlu haberler alırsınız![]()
Hayırlı olsun, sağlıkla artsın inşallah.
Merhaba jel dediğiniz ne oluyor acaba bu arada hayırlı olsun :)Markası Avox. 2 aydır yapıyorum hiç daha çift çizgi görememiştim dün de yaptım hatta yine tek çizgiydi aynı marka. Geçen ay da çocuk istiyordum da adet oldum. 2 yumurtlama günü değerlendirmiştim, çatlama değerlendirememiştim. Bu ay 3 gün üst üste değerlendirdim ve jel kullandım. Adetime 5 gün var![]()
Gynoseed diye bir jel var, spermlerin canlılık süresini artırıyor ve hızlı hareket etmesini sağlıyorMerhaba jel dediğiniz ne oluyor acaba bu arada hayırlı olsun :)
İnşallah yakın zamanda görürsünüzBenim tek çizgi çıktı malesef yine yok size hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun sizin icindeİnşallah yakın zamanda görürsünüz![]()