Hamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar nolur yardım hamile miyim???
- Konu Sahibi Tokyo08
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- betahcg gebelik gebeliktesti hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Silikde olsa var gözüküyor canım kan ver istersen inşallah vardırHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz
Testin markası ne canım? Kaçıncı dakikada çıktı silik çizgiHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz
Markası Avox. 2 aydır yapıyorum hiç daha çift çizgi görememiştim dün de yaptım hatta yine tek çizgiydi aynı marka. Geçen ay da çocuk istiyordum da adet oldum. 2 yumurtlama günü değerlendirmiştim, çatlama değerlendirememiştim. Bu ay 3 gün üst üste değerlendirdim ve jel kullandım. Adetime 5 gün var
Var bence canım kan verip netleştirMarkası Avox. 2 aydır yapıyorum hiç daha çift çizgi görememiştim dün de yaptım hatta yine tek çizgiydi aynı marka. Geçen ay da çocuk istiyordum da adet oldum. 2 yumurtlama günü değerlendirmiştim, çatlama değerlendirememiştim. Bu ay 3 gün üst üste değerlendirdim ve jel kullandım. Adetime 5 gün var
Benim testimde böyleydi kan verdim 2.18 çıktıHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz
Kan vermeye geldim şimdi dua edinHamile miyim ellerim titriyor?? Adete 5 gün var çocuk istiyoruz
İnşallah güzel sonuç gelir benimde 5 gün var yarın bende test yapacağım güzel haberlerini bekliyorumKan vermeye geldim şimdi dua edin
Varsa da düşük bir değer çıkar endişelenmeyin, sağlıkla artar inşallah.Kan vermeye geldim şimdi dua edin
İnşallah sizin de vardır. Hiç umudum yoktu pcos var diye bi de 4-5 aydır korunmuyoruz olmuyordu olmayacak gibi geliyordu. Dün test yaptım çıkmamıştı inşallah siz de mutlu haberler alırsınızİnşallah güzel sonuç gelir benimde 5 gün var yarın bende test yapacağım güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah pozitifi görürsün canım güzel haberini bekliyoruzKan vermeye geldim şimdi dua edin
Benim tek çizgi çıktı malesef yine yok size hayırlı olsunİnşallah sizin de vardır. Hiç umudum yoktu pcos var diye bi de 4-5 aydır korunmuyoruz olmuyordu olmayacak gibi geliyordu. Dün test yaptım çıkmamıştı inşallah siz de mutlu haberler alırsınız
Hayırlı olsun, sağlıkla artsın inşallah.Henüz yeni dedi beta artışı bakılması lazım randevu alın dedi
Eki Görüntüle 3512034
Merhaba jel dediğiniz ne oluyor acaba bu arada hayırlı olsun :)Markası Avox. 2 aydır yapıyorum hiç daha çift çizgi görememiştim dün de yaptım hatta yine tek çizgiydi aynı marka. Geçen ay da çocuk istiyordum da adet oldum. 2 yumurtlama günü değerlendirmiştim, çatlama değerlendirememiştim. Bu ay 3 gün üst üste değerlendirdim ve jel kullandım. Adetime 5 gün var
Gynoseed diye bir jel var, spermlerin canlılık süresini artırıyor ve hızlı hareket etmesini sağlıyorMerhaba jel dediğiniz ne oluyor acaba bu arada hayırlı olsun :)
İnşallah yakın zamanda görürsünüzBenim tek çizgi çıktı malesef yine yok size hayırlı olsun
Hayırlı olsun sizin icindeİnşallah yakın zamanda görürsünüz