• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar nolur yardim edin yumurta toplatanlar ohss yi yasiyanlar ve tup bebek yaptiranlar

ebruelamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
95
32
3
37
arkadaslar oncelikle umarim bu mesajimi okuyan birileri olur ben tup bebek tedavisine basladim ve carsamba gunu 20 tane yumurtam toplandi ilk gun cok kotuydum persembe gunu agrilarim hafifledi normale dondum cuma gunu kontrolde doktorum sag ve sol yumurtaligimda az ama su topladigini soylesi karnimda bise yokmus su falan cuma gunu pzrtesi bole giderse transferin yapilacagini soyledi doktorum ama tek embrioyla doktordan ciktiktannsonra ben yine fenalastim agrim falan yok ama karnim sisti biraz ve nefes alirken arada canim yanio bu neden olabilir hic basina ohss gelen oldumu olduysa benim gibi tek karninizmi sisti baska bi doktora gitmek istemiyorum ztn pzrtesi tekrar konteol edip ole transferi gerceklestirecwgini soyledi doktoeum ama cok korkuyorm bu sislik yuzunden rahat hareket edemiyorm yatmak istiyorm surekli bana yardimci olavilecek beni bu donemimde rahatlatabilecek aekadaslar yardiminiza cok ihtiyacim var

Bende oyle olmadi AMA karindan igne vurunurken nefes alamiyormusm gbi bi his olmustu bir cok kiside ohss goruluyormus

Bende oyle olmadi AMA karindan igne vurunurken nefes alamiyormusm gbi bi his olmustu bir cok kiside ohss goruluyormus
Merhabalar : şiddetlı ohss ( aşırı uyarım sendromu) varlıgında embrıo transfer etmemek; embrıoların dondurularak adet gördürüp akabındekı aylarda transfer etmek faydalı olucaktır. Nefes darlıgı, tek yastıkta yatamama, idrar mıktarında azalma , karında sıvı toplanması gıbı bulgular varlıgında gerekırse hospıtalıze edılerek destek tedavıler ( duruma gore karındakı sıvının aspıre edılmesı, albumın destegı , kabergolın proflaxısı gıbı) yapılması faydalı olucaktır.Laboratuvar degerlerı( karacıger -bobrek fonksıyon testlerı , hemogram, ..)kontrol edılmelı.
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Gecmıs olsun dıleklerımle.

Back