Kızlar nolur beni yanlış anlamayın , bu konuyu buraya açıp açmamak için bile 1 gün düşündüm , aslında ben konuyu direk kayınvalidemden yardım alıyımmı almıyımmı diye açacaktım ama içimdeki dökü verdim , nolur anlayın beni büyük çocuk babasını çok özledi çok husursuz uyutamıyorum anlayın lütfen
Kızlar nolur beni yanlış anlamayın , bu konuyu buraya açıp açmamak için bile 1 gün düşündüm , aslında ben konuyu direk kayınvalidemden yardım alıyımmı almıyımmı diye açacaktım ama içimdeki dökü verdim , nolur anlayın beni büyük çocuk babasını çok özledi çok husursuz uyutamıyorum anlayın lütfen
ya tamam inanmayın , konuyu neden saptırdım benim hatam
ama bana sadece şunu söyleyin kayınvalidemi arıyımmı aramayımmı lütfen
aaay aranır mı kayınvalide? çok anlayışlı biri bile olsa en son söylenecek kişi bence..ya tamam inanmayın , konuyu neden saptırdım benim hatam
kızlar kayınvalidem beni çok sever kocamda sözünden çıkmaz belki kayınvalidem konuşursa eve döner belki de sizin dediğiniz gibi mantıklı düşünemiyorum off çok kötü ellerim titriyor ya
kızlar kayınvalideme eşimle tartıştık deyip çağırmayı düşünüyorum sonra olanları anlatayım diyorum ama birine söylemem lazım bu olayı evde oturup gelmesini bekleyemem çocuklarlada doğru düzgün ilgilenemiyorum sürekli elim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?