Kızlar nolur fikir verin yuvam dağılmak üzere

pappattya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
19
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ve hep güzel bir olay için üyelik alıp konu açarım diyordum lakin şimdi içim kan ağlayarak konu açıyorum.

Öncelikle şunu baştan söyleyeyim , mevzu biraz uzun olduğu için uzun yazacağım nolur maruz görün.

Ben Hande 30 yaşında bir bayanım kocamla 7 yıllık rüya gibi bir evliliğimiz var ve bu evlilikten 2 tanede yavrumuz var. Benim eşim ve ailesi aşırı dindardırlar , bense oldum olası açık giyinmeyi seven sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarının bağzılarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım , çünkü eşimi çok seviyordum ve dini yapısını bildiğim için beni reddeder diye korktum gerçekleri söylemedim.

Eşimin ailesi ve benim ailem aynı şehirde yaşadığı için ve gerekte samimiyetten dolayı ( benim annemle eşimin annesi bacılık gibidirler. ) eşim beni haftada 3-4 kez dışarı çıkarır gezdirir yemek felan yedirdi. Bir gün parkta yürürken ben eşime açıldım ve bakire olmadığımı söyledim , bir şaşırdı bozardı nasıl oldu felan dedi . Bende direk yalan söyledim . Işte bir zamanlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın olduğunu tek bir sefer onunla ilişkiye girdiğimi sonra erkek arkadaşımın beni bıraktığı yalanını söyledim. Eşimde beni sevdiğini bir kişiyi maruz görebileceğini ama bunu annesi başta kimseye söylemememi istedi.

Sonra evlendik ve ben çok mutlu bir 7 yıl geçirdim eşimle istisnasız her konuda iyi geçindik belki bir gün bile beni mutsuz etmedi ve bu huzurlu evliliğimiz şimdi bitmek üzere.

Olaylar 5 gün önce başladı , eşim iş yerinde öğle yemeği yerken konu namustan filan açılmış eşimi övmüşler filan neyse o iş yerinede benim üniversiteden çok samimi olduğum bir kız arkadaşım bir ay felan önce geldi adı kızın adı gizem bu gizem olacak gerizekalı sen tut kocama handenin senden önce 40 tane kırığı wardı demiş. Eşimde işten sonra bunu yakalamış bir sürü şey anlattırmış ( ben bunları gizem beni arayıp telefonda böyle böyle oldu dedikten sonra öğrendim ) eşim gelmesi gereken saatten 1 saat sonra geldi , eve gelir gelmez beni kolumdan tuttu çocukların olmadığı bir odaya sürükledi bana makineli tüfek gibi bir sürü erkek adı saydı dedi bunlarla hep birlikte olmuşsun ( sevgili babında cinsellik değil ) doğrumu lan dedi . Tabiki ben inkar edecektim ama bir an duygusal karışıklıktan mı yoksa Allah mı söyletti bilmem ağzımdan doğru kelimesi fırlayı verdi. Eşim şoke oldu bana senin namusunu s....yim diye küfredip evden çıktı gitti tabi ben çok sarsıldım inanın o kadar çok ağladımki gözlerim kan çanağı gibi oldu . Içim acıya acıya akşam gelmesini bekledim bir yandanda sürekli onu aradım ama açmadı. Akşam 12 ye doğru geldi içmişti ( buda beni çok sarstı çünkü eşimin hiç alkol aldığını görmedim duymadım ) aldım karşıma konuştum ben seni çok seviyorum evlendikten sonra seni hiç aldatmadım felan dedim . Sustu susunca bende dedimki bari beni düşünmüyorsan çocuklarını düşün dedim , çocuklar bendenmi onu bile bilmiyorum demesinmi nasıl kırıldım anlatamam , dedim o zaman çık git evden ve gitti 4 gündürde eve gelmiyor arıyorum telefon kapalı . samimi arkadaşları arıyor beni hande abla noldu osman abi niye otelde kalıyor felan dedilerde yaşadığını öğrendim kimseyide arıyamıyorum olay yayılmasın diye , Ben ne yapayım nolur bana bi fikir verin kızlar nolur

Son düzenleme:
Gizem arkadaşının yaptığı tamamen gereksiz bir davranış.Anlatmasına hiç gerek yoktu.Bu dünyada kadının en büyük düşmanı gene kadın.Eşin,senin yalan söylemene sinirlenmiş belli ki.Sana da aynısını yapılsa sen de aynı tepkiyi verirdin.Olan olmuş artık,fazla üstüne gitmeyin.Sakinleştiğinde (daha önceden konuşacaklarınızı düşünerek) karşılıklı bu durumu halletmeye çalışın...

Hiçbir yalan gizli kalmaz. Öyle ya da böyle ortaya çıkıyor işte.

Eşinizin böyle bir durumda güveninin sarsılmasından daha doğal ne olabilir? Toparlanması biraz zor ama imkansız değil. Biraz çaba biraz anlayışla düzelir inşallah.

Gerçi sizin durum erkeklerin "ilk öptüğüm kadın sensin, hayatıma ilk giren sensin" yalanıyla aynı ama eşinizin fıtratı farklıymış.

...
İsminizi vermişsiniz...
İş yerine gelen bayanın da ismini vermişsiniz...
İş yerine gelen bayan kırk tane ismi eşinize belletmiş...
Eşiniz hırstan olacak, bu kırk ismi makineli tüfek gibi size saymış...

Kendinize mi çok güveniyorsunuz? Konu daha mı inandırıcı olsun istiyorsunuz.. İlk defa böyle bir şey yazıyorum ama detaylar çok fazla konunuzda...
Enteresan..

Yine de basitçe görünen gerçeği paylaşmalı sizinle, konunun benzerini yaşayan arkadaşlar da sorabilir varsa "Eşiniz hakettiği doğruyu haketmediği şekilde işitmiş.. Dindar olduğu halde kendisini alkole vuracak kadar etkilenmiş bundan... Eşiniz ayrılmak isterse, hiçbir şey talep etmeden ayrılın bence... Yaptığınızı kınamıyorum... Ama yalanı kaldıramam ben... Doğru olsaydınız, eşiniz belki de sizinle evlenmeyecekti.. Yalan söylediniz diye bu yapay mutluluğu yaşamayın"

Selamlar,

off o nasıl arkadaşmışki,sizin geçmişinizi birde 40 tane kırığı var gibbi iğrenç şekilde anlatır eşinize. arkadaş değilmiş bence düşmanmış ve bunu sizin yuvanızı bozmak için yapmış bence. eşinizde gözü bile olabilir bu kadının.
size gelince inkar edeceksiniz. yalan diyeceksiniz. o an korkudan doğru dedim. ama değildi diyeceksiniz. yoksa kaybedersiniz eşinizi..

Eşiniz haklı..

Yalanla nereye kadar devam edebileceğinizi sanıyordunuz ki?

Bi de kıyak geçmiş gibi 'ama evlendikten sonra seni aldatmadım' diyorsunuz

Eğer konu fake değilse ;

Kolay kolay hiç bir arkadaş böyle bir şeyi anlatmaya cesaret etmez içinde size karşı bir kin yoksa.
Anlattı diyelim bu evlilikten ve eşinden önce yaşanmış şeyler.
Ama evet ortada bir yalan var.Ve bu kocana evliliğiniz boyunca kandırıldığını hissettiren bir yalan.
Madem çok dindarlardı baştan söyleyecektin öyle kabul ederse seni ederdi ( yanlış anlaşılma olmasın öyle "kabul ederse" derken fikir olarak farklı yetiştiğiniz için söylüyorum )
Şuan zor bir durum gibi görünüyor.
Çünkü bu yalan 7 yıldır karım dediği kadını hiç tanımamış olduğu gerçeğiyle yüzleştirmiş adamı.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum, bir süre eşinize zaman tanımalısınız onun için kolay bir durum değil bunları zor kaldırabilir ama iki çocuğunuz var annenizle konuşun belki o size yardımcı olur belki kayınvalidenizle ya da eşinizle konuşur, konuşma şansınız olursa onu sevdiğiniz için böyle davrandığınızı anlatırsınız umarım her şey yoluna girer ve yuvanız kurtulur. Siz çocuklarınızla evinizle ilgilenin sakin olur ve eşinizin sakinleşmesini bekleyin şimdilik bence hakkınızda hayırlısı olsun

30 yaşında bir bayanım diye başlayan hikayeler pek hayra alamet çıkmıyor.
Açıkçası konu bana hiç inandırıcı gelmedi.

Gizem'in söylediği,kavgada düşmanına bile söylenmez.
Hande'nin senden önce 40 tane kırığı vardı diyecek,eşin sorunca isimlerini verecek.Yok artık !
Normal birisi,boşboğazlıkla söylese bile sonradan isim saymak yerine kem küm aslında öyle değil filan derdi.

Bu hikaye doğruysa ya Gizem'in sana müthiş bir kini var,ya da eşinde gözü var diyeyim tam olsun :)

arkadaşının yaptığına bir şey diyemiyorum sırf senin yuvan dağılsın diye yapmış .bence bu evlilikten hayır gelmez bu saatten sonra .güvenmez artık eşin sana .

keşke inkar etseydin
kim kanıtlayabilirdi?

kıskanıyor iftira atıyor derdın

yuvan için yapmalıydın bunu.barışşanız bile hayatın boyunca her kavganızda bu sözleri yenıden duyacaksın eşinden.

ben olsam o gizem yosm....sını bulur,alır karısma ılk baş konusur
sonrada allah ne verdiyse girişirdim.

bunu yapmakta ki amacı neydı ?

yalanınız ortaya çıkmış kim ne yapabilir ki daha da düşünmüşsun yalanını bi yalanla daha kapatıp oyuna devam etmeyi şaşkınlıkla kabul ettım demişsın senın için hiç üzülmem çocuklara yazık eşine yazık....

Kızlar nolur beni yanlış anlamayın , bu konuyu buraya açıp açmamak için bile 1 gün düşündüm , aslında ben konuyu direk kayınvalidemden yardım alıyımmı almıyımmı diye açacaktım ama içimdeki dökü verdim , nolur anlayın beni büyük çocuk babasını çok özledi çok husursuz uyutamıyorum anlayın lütfen

offf bu çok ağır olmuş. insaın güvendiği birine olan güveni birden yıkılınca mahvolur helede bu hayat arkadaşıysa...
eşin bu şüpheye düşmekte haklı çünkü kafası karışmış. eşini ara gereken herşeyi yap ama onu tek başına düşündürme yoksa gerçekten bitebilir kendine yediremez. kocanun tekrar güvenini sağlaman lazım onun içn eminim çok acı bişeydir. olay daha da büyümeden hangi oteldeyse git ansızın ve konuş onunla. gurur yapacak durumda değilsin biraz boynunu eğmen gerekiyo canım

kaynananı falan karıştırma işin içine ömür boyu başına kakarlar bin pişman olursun. eşin şimdi sinirlidir öfkelidir sinirleri yatışınca konuşursunuz şimdilik üstüne gitme. geçmişin geçmişte kalmış yeni bir sayfa açmışsın o gizem denilen aşağılık kadının seninle ne derdi var da ne cesaret eşine bunları anlatıyor ?

ne dıyeceksın kayınvalıdene??
ben evlenmeden önce bir kaç kişiyle birlikte olmuştum
eşime sadece bir kişiyle oldum dedım
ve bır densız arkadasım eşime herşeyi anlatmış.

annecim bana yardım eder mısınız?

kendi annenle değilde neden kvalideyle anlamadım. sağlıklı düşünemiyosun belli insanlar dindar diyosun seni naparlar biliyomusun parçalarlar beee...

ya tamam inanmayın , konuyu neden saptırdım benim hatam
ama bana sadece şunu söyleyin kayınvalidemi arıyımmı aramayımmı lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…