Merhaba hanımlar. Aslinda bu anlatçaklarımı annem vesilesiyle yazıyorum. Annem bana bugun birsey anlattı. Ve tuylerim ürpermedi degil. Ben aslinda pek kotüye yormuyorum ama yine de ukte kaldi icimde. Neyse annem bugün babamin mi kardesimin mi bilmiyorum ic camasirinda kesikler farketmis. Ama bu hani makinede yirtilma falan degil cunku daha yeni alinmis. Ve bana fotigrafini attiginda 6-7 tane ve sadece ön tarafında sanki jiletle kesilmis gibi dumduz kesikler farketmis. Makineden cikarttiginda boyle bisi yokmus kendisi hep kontrol ederek atar zaten makinaya. Ben fabrika katasi oldugunu dusunuyorum ama arastirmamla ve farkli sayfalara baktigimda insanlar bunun büyü olabilecegini dusunuyorlar. Kendisi korkudan uyuyamıyor boyle bisey basina gelen var mi ya da neden boyle olmus olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar nolur cok önemli
- Konu Sahibi larin5959
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #acil #lutfen #onemli
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaksın sonrada düşünmesin üstünde durmayın bence insanız farketmeden biyere sürtüp taktırmış olabilirMerhaba hanımlar. Aslinda bu anlatçaklarımı annem vesilesiyle yazıyorum. Annem bana bugun birsey anlattı. Ve tuylerim ürpermedi degil. Ben aslinda pek kotüye yormuyorum ama yine de ukte kaldi icimde. Neyse annem bugün babamin mi kardesimin mi bilmiyorum ic camasirinda kesikler farketmis. Ama bu hani makinede yirtilma falan degil cunku daha yeni alinmis. Ve bana fotigrafini attiginda 6-7 tane ve sadece ön tarafında sanki jiletle kesilmis gibi dumduz kesikler farketmis. Makineden cikarttiginda boyle bisi yokmus kendisi hep kontrol ederek atar zaten makinaya. Ben fabrika katasi oldugunu dusunuyorum ama arastirmamla ve farkli sayfalara baktigimda insanlar bunun büyü olabilecegini dusunuyorlar. Kendisi korkudan uyuyamıyor boyle bisey basina gelen var mi ya da neden boyle olmus olabilir
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Merhaba hanımlar. Aslinda bu anlatçaklarımı annem vesilesiyle yazıyorum. Annem bana bugun birsey anlattı. Ve tuylerim ürpermedi degil. Ben aslinda pek kotüye yormuyorum ama yine de ukte kaldi icimde. Neyse annem bugün babamin mi kardesimin mi bilmiyorum ic camasirinda kesikler farketmis. Ama bu hani makinede yirtilma falan degil cunku daha yeni alinmis. Ve bana fotigrafini attiginda 6-7 tane ve sadece ön tarafında sanki jiletle kesilmis gibi dumduz kesikler farketmis. Makineden cikarttiginda boyle bisi yokmus kendisi hep kontrol ederek atar zaten makinaya. Ben fabrika katasi oldugunu dusunuyorum ama arastirmamla ve farkli sayfalara baktigimda insanlar bunun büyü olabilecegini dusunuyorlar. Kendisi korkudan uyuyamıyor boyle bisey basina gelen var mi ya da neden boyle olmus olabilir
Boxer büyüsü mü yapılmış anlamadım. Kuşu ötmesin diye mi yapıldı acaba
- 16 Haziran 2011
- 14.963
- 63.185
- 798
Evinizdeki donlarınıza kim kesik atacak ? Kumaş defoludur. Büyü vb hakkında konu açmak yasak. Büyü vb olduğunu düşünüyorsanız; büyü vb'ye karşı okuyun denilen duaları okuyabilirsiniz.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Babamla abim donlarını kestirmeyi nerden öğrendi?Atın o zaman çok önemliymiş gerçekten. Ayrıca donlarınız başkalarının eline nasıl geçebilir? Başkaları özel eşyalarınızı mı karıştırıyor?
- 28 Kasım 2020
- 973
- 1.695
- 63
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.