Ovulasyon pik olmuş onu soruyorum adetimde bı degisik oldu çok azdı normale göre ped bile takmadimAdetiniz bitmiş ve yumurtlama bekleyeceksini gebelik ihtimalini nasıl düşünebiliyorsunuz ?
Atarmısın fotosunu hayırlı olsunnKızlar gebelik testim pozitif
Canım ped bile takmadim okadar az geldi ve turuncu renkteydi kanRegliniz Kırmızı mı oldu genelde yerleşme kanamasına pembe diyorlar ya merakımdan sordum. Hayırlı olsun
yuhhh ben. sok suanKızlar gebelik testim pozitif
Atarmısın fotosunu hayırlı olsunn
EkledimAtarmısın fotosunu hayırlı olsunn
HCG yaziyor testin üstünde lh testi değil ki. Teste göre hamilesiniz zaten.Ovulasyon pik olmuş onu soruyorum adetimde bı degisik oldu çok azdı normale göre ped bile takmadim
Canım ilk lh testi yaptım ilk yazıma ekledim o çok koyu çıkınca gebelik testi aldık akşam pozitif çıktıHCG yaziyor testin üstünde lh testi değil ki. Teste göre hamilesiniz zaten.
Hayırlı uğurlu olsun bence hamilelik varCanım ilk lh testi yaptım ilk yazıma ekledim o çok koyu çıkınca gebelik testi aldık akşam pozitif çıktı
AminHayırlı uğurlu olsun bence hamilelik varsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
İnşallah öyledirrr ya çok sıkıntılar çektim iki tüpümde kapalıydı iki defa hsg çekildim adet olunca artık tüp bebeğe karar vermiştik tüplerimin işlevini kaybetmiş olabileceğini söylemisti doktor eşimle dünden beridir çok heyecanlıyız umarım güzel haberler alırız güzel şeyler olacak inanıyorummmmSanırım o gelende adet kanı değil. Yerleşme kanı gibi birşeymiş ozman
Hayırlı olsun
Hadi yaaaa üzüldüm sen yinede 2 gün sonra yine ver kan . 2 katı artması gerekiyo değerin .Kızlar hastaneye gittim geldim kan verdim doktor sağlıklı bı gebelik olmadığını söyledi dış gebelikten şüphelendi yaşayan varmı bu durumu aşağı ekliyorum değerlerimi
Neye göre dedi bunu? 2. Kere kan vermen gerekiyor ki anlaşılsın. Benim ilk değerim seninkinden daha azdı. Çok şükür 9. Haftaya giriyoruz. 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katına çıkmışsa sorun yokturKızlar hastaneye gittim geldim kan verdim doktor sağlıklı bı gebelik olmadığını söyledi dış gebelikten şüphelendi yaşayan varmı bu durumu aşağı ekliyorum değerlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?