• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur acil bakın

moonlightx34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
188
18
28
21
Merhabalar kızlar ayın 16sından önce test yaptım testim pozitif çıktı ve kan verdim beta hcg 2.1 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim acile gidip beta hcg 2.4 çıktı dün tekrar kan verdim ve beta hcg 3.09 çıkmış ama bugün adet yoğunluğunda kanamam ve ağrım var ara ara pıhtısız şeklinde ve pembe renkte ama çok fazla yoğun neden böyle oldu sizce onca gebelik testi pozitif çıkıp günden güne beta artıp kanama yaşamak

Merhabalar kızlar ayın 16sından önce test yaptım testim pozitif çıktı ve kan verdim beta hcg 2.1 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim acile gidip beta hcg 2.4 çıktı dün tekrar kan verdim ve beta hcg 3.09 çıkmış ama bugün adet yoğunluğunda kanamam ve ağrım var ara ara pıhtısız şeklinde ve pembe renkte ama çok fazla yoğun neden böyle oldu sizce onca gebelik testi pozitif çıkıp günden güne beta artıp kanama yaşamak
5 altı gebelik değildir , 5in altındaki değerle asla hamileliği temsil etmez
Günden güne testiniz 2 katı artmamış ki 2-3 arası oynamış

Merhabalar, 5’in altındaki değerler gebelik anlamına gelmez. 2’den 3’e çıkması sadece kanda HCG değerinin oynadığını gösterir ama bu gebelik değil

Back