• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolu,jinekolojik muayene acill!!

yosunnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
147
6
46
Manisa
bugün 4 te randevum var. dr a gitmemin nedeni adetim zamanında geldi fakat 1 hafta geçti çoğalmadı az az geldi ama dünden beri coştu.anladı dr a gideceğini :) neyse işte bundan dolayı randevu aldım.ama doğal olarak kanamam var.gidilirmi bu haldee.Birde en önemli neden ben de pko vardı.ona da baktırcam.hormon testi filan olur dedim ondan.çocuk istiyorum.
YANİ ADETLİ OLMAM ENGEL Mİ SİZCE.??

yok cnm git doktoruna adetli olman bişeyi değiştirmezz..hormon tahlili yapabilir

canım hormon testleri en kesin sonucu adetin 3. günü yapıldığında verir bu ay büyük ihtimal hormon testi yapmaz yani... ama muayene olabilirsin be şahsen tercih etmem ama doktorlar öyle şeylere alışkın eğer için rahat etmicekse dr a git dediğim gibi ben cok önemli bişey olmadığı takdirde adetliyken doktora gidemem....

bulaştığı günler sayılıyor mu adet günü diye.dün ve bugün normal seyrinde geliyor.yani bugün 9. gün mü yoksa 2. gün mü diceem.anlamadım ki ben.adetim bitince mi gitsem.yumurtalıklarıma baktırıcam özellikle yumurta takibi isticem.hiç tecrübem yok:uhm:

bulaştığı günler sayılıyor mu adet günü diye.dün ve bugün normal seyrinde geliyor.yani bugün 9. gün mü yoksa 2. gün mü diceem.anlamadım ki ben.adetim bitince mi gitsem.yumurtalıklarıma baktırıcam özellikle yumurta takibi isticem.hiç tecrübem yok:uhm:

cnm gitt doktora sor iştee.

doktor zaten söyle sana yapılıp yapılmayacağını canım...

peki tamam arkadaşlar ikinize de çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.gidicem bakalım nolacaksa olsun...allah kimseyi bu yollarda eylemesin....:Saruboceq:

:enbuyukkk:gittim kızlar dr.bayıldım dr uma süper bi insan .gerçekten insan.öyle güzel konuşuyor ki.prof.idi gittiğim dr.şöyle bişey de var.5 senedir kendimi pko biliyorum.ama hiçbişey yok.kesinlikle pko değilsin dedi.resmen şok oldum.nasıl yani pko yok mu demişim.bana da gösterdi ekrandan görüyordum zaten bu sağbu sol yumurtalığın dedi hiçbir kistik yapı yok.yarına hormon testi verdi.zaten bende adet problemi yok.kg vs yok.yara bere bişey yok gayet sağlıklısın dedi bana.hala şoktayım.
ŞUNU SÖYLİİM SON KEZZZ DR UNUZU İİ SEÇİN.BENİ benim 5 sene bu şey aklımı çok kurcaladı.ama yokkkk.hamilelik için de bi 4-5 ay daha beklicez.bakalım hayırlısı.

:enbuyukkk:gittim kızlar dr.bayıldım dr uma süper bi insan .gerçekten insan.öyle güzel konuşuyor ki.prof.idi gittiğim dr.şöyle bişey de var.5 senedir kendimi pko biliyorum.ama hiçbişey yok.kesinlikle pko değilsin dedi.resmen şok oldum.nasıl yani pko yok mu demişim.bana da gösterdi ekrandan görüyordum zaten bu sağbu sol yumurtalığın dedi hiçbir kistik yapı yok.yarına hormon testi verdi.zaten bende adet problemi yok.kg vs yok.yara bere bişey yok gayet sağlıklısın dedi bana.hala şoktayım.
ŞUNU SÖYLİİM SON KEZZZ DR UNUZU İİ SEÇİN.BENİ benim 5 sene bu şey aklımı çok kurcaladı.ama yokkkk.hamilelik için de bi 4-5 ay daha beklicez.bakalım hayırlısı.

çoook sevindim yosunnk:)))İnşallah tez zamanda bi bebişin olur..en tatlısından ..enn sağlıklısından;) olumunekankayizsmile

hayırlı olsun canım evet dr secimi çok önemli... bebiş için de tez vakitte Rabbim versin inşallah....

çoook sevindim yosunnk:)))İnşallah tez zamanda bi bebişin olur..en tatlısından ..enn sağlıklısından;) olumunekankayizsmile

ben de çok sevindimarkadaşım,sağol.hala şoktayım.ama tabi hormonlarda da bişey çıkmazsa daha çok rahatlıcam.neyse takmıcam artık en azından.5 sene hep aklımın köşesindeydi.kendimden bi parça gibi,ama olumsuz bi parça gibi benimsemişim pko yu.şimdi yok deyince NASIL YANİİİ gibi bişey oldum.Senin kalbin solda der gibi.umarım anlatabilmişimdir.seninde inş.yoksa eğer bi bebişin olsun tez zamanda.beraber netten büyütürüz.:teselli::1hug:

sevindirici bir haber almışsın.hemde ne haber...ne güzel..
manisada oturuyorsun sanırım gittiğin doktor ve hastane adını bana verirmisin? sürekli manisaya yolum düşüyor.okuyunca oraya gitmeyi düşündüm...bilgilendirirsen sevinirim..

sevindirici bir haber almışsın.hemde ne haber...ne güzel..
manisada oturuyorsun sanırım gittiğin doktor ve hastane adını bana verirmisin? sürekli manisaya yolum düşüyor.okuyunca oraya gitmeyi düşündüm...bilgilendirirsen sevinirim..

tabii cnm.Celal Bayar Üniversitesi hocalarından Prof. Faik Mümtaz KOYUNCU.Googledan yaz bulursun bilgileri.

Back