Nişan Kızlar Nişan Tarihim Belli Oldu

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

minikcicek

Aşkısının Minik Papatyası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.436
18
68
Zonguldak
Kızlar nişan tarihim belli oldu 4 haziran , şimdi sıra geldi bohçadaki eksiklikleri tamamlamaya..

Şimdi ben sözlüme:

Kozmetik:
Parfüm seti
Traş Bıçağı
Traş köpüğü
Traş Sonrası Losyon
Tarak

Kıyafet:

Takım elbise
Gömlek
Kravat - Kol Düğmesi
Çorap
Deri ev terliği
İç çamaşırı ( alacam henüz almadım )

Havlu

bunları aldım.. ( şu anda aklıma bunlar geldi acaba başka bir şey almış mıydım :44: )

Başka ne almam gerekir Bohça için ?

Bir de bana gelecek bohça'da

İç çamaşırı takımı
gecelikler
saten gecelik seti 6 lı
pijama
parfüm
makyaj malzemeleri ( ruj far rimel )
tarak

var. Benim bohçada eksik olan neler ? Fikirlerinize açığım kızlar :nazar:

Son düzenleme:
canim Allah tamamini erdirsinn:nazar: umarim hayirlisiyla gerceklesir hersey..

ya bende gördügümden okudugumdan biliyorm:26: sanirim damat bohcasindada pijama fln oluyo
gelininkindede terlik oluyor ayrica evde giymesi icin (tabii zevk meselesi tüylü incikli boncuklu biseyler görmüstüm forumda:52::):76:

canim Allah tamamini erdirsinn:nazar: umarim hayirlisiyla gerceklesir hersey..

ya bende gördügümden okudugumdan biliyorm:26: sanirim damat bohcasindada pijama fln oluyo
gelininkindede terlik oluyor ayrica evde giymesi icin (tabii zevk meselesi tüylü incikli boncuklu biseyler görmüstüm forumda:52::):76:

Saol canım güzel dileklerin için :16: pijama aklımda :1: ona terlik aldım ben o da bana alacak :31: başka bir şeye gerek var mı acaba :1:

Hayırlı olsun öncelikle :) canım bişey sorucam bunlar nişan alışverişinde alınmıyomu yani benim bildiğim erkek tarafıyla kız tarafı alışverişe çıkar ve öyle alınır. Siz ayrı ayrımı aldınız ?

Hayırlı olsun öncelikle :) canım bişey sorucam bunlar nişan alışverişinde alınmıyomu yani benim bildiğim erkek tarafıyla kız tarafı alışverişe çıkar ve öyle alınır. Siz ayrı ayrımı aldınız ?

Teşekkürler :)

Şöyle, kadınpederim beni öyle ufak tefek işler için yormayın siz ne beğeniyorsanız onu alın ben size maddi açıdan yardımcı olurum dedi. Bizde sözden sonra beğendikçe almaya başladık. Bu kadarını almışız. Damada yapılan bohçayı da annemle ben beraber hallettik. Onların zaten bir talebi olmadı ama ben müstakbel eşime de bohça yapmak istedim. :1:

Son düzenleme:
Canım öncelikle hayırlı olsun ve darısı bana olsun diyorum:16:

Aldıkların yeterli, maşallah herşeyi almışsın, peki aileyede bohça hazırlayacakmısın? Bizde nışandan sonra erkek tarafına hediyeler hazırlanır, ben şimdiden anneye, babaya ipek seccade aldım:34: sevgiliminkinin hediyeciklerini o zaman alcağım, hele bir olsunda:97:

Canım öncelikle hayırlı olsun ve darısı bana olsun diyorum:16:

Aldıkların yeterli, maşallah herşeyi almışsın, peki aileyede bohça hazırlayacakmısın? Bizde nışandan sonra erkek tarafına hediyeler hazırlanır, ben şimdiden anneye, babaya ipek seccade aldım:34: sevgiliminkinin hediyeciklerini o zaman alcağım, hele bir olsunda:97:

Teşekkür ederim canım, inşallah.. :) :39:

Bizde adetler biraz farklı, nişandan sonra gitmiyor damat tarafına gidecek bohça. Düğün bitiyor, düğünden sonra ( 5 gün 10 gün farketmez ) büyükler gezilir tek tek el öpmeye gidilir, o zaman veriliyor. Onlara da başladım ama henüz bitiremedim. Erkeklerin gömlek kravat ve kol düğmelerini aldım. Kayınvalideme yatak örtüsü aldım, çok detaylı yapmayacam bohçaları çünkü bu biraz yarım elma gönül alma olacak. :39:

kızlar bohçaları hazırladık, bir güzel oldular :16:

bohça vermeye gittiğimizde tek tek resimleyecem. 53 gün kalmış nişana :52:

Teşekkür ederim canım, inşallah.. :) :39:

Bizde adetler biraz farklı, nişandan sonra gitmiyor damat tarafına gidecek bohça. Düğün bitiyor, düğünden sonra ( 5 gün 10 gün farketmez ) büyükler gezilir tek tek el öpmeye gidilir, o zaman veriliyor. Onlara da başladım ama henüz bitiremedim. Erkeklerin gömlek kravat ve kol düğmelerini aldım. Kayınvalideme yatak örtüsü aldım, çok detaylı yapmayacam bohçaları çünkü bu biraz yarım elma gönül alma olacak. :39:

cnm bende öyle düşündüm kaynanama yatak örtüsü aldım birde iç çamaşırı patikti lifti havluydu çoraptı namazlası okadar başka birşey koymayacam

:3:
cnm bende öyle düşündüm kaynanama yatak örtüsü aldım birde iç çamaşırı patikti lifti havluydu çoraptı namazlası okadar başka birşey koymayacam

Gönlüm çok şey istiyor ama maddi olanaklarım kısıtlanacak gibi... Neyse sonra gönlümden geçenleri alır hediye olarak götürüm :1:

Back