Kızlar nişan gelmesi kahverengi mi olur kırmızı mı?

Yeldaa25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
116
2
96
İstanbul
Arkadaşlar 38. haftamdan 1 gün aldım. Bugün markete gittim. Vajinamda birden bir agrı hissettim eve gelince kanamam olduğunu gördüm. Ama kahve rengi turuncu renkteydi. Korkuyorum bu nişan olabilir mi? Şu an ağrım yok.

Evet oabilir canım . 4 ağustosta arkadaşında nişanı geldi, 5 ağustos sabahı doğurdu arkadaşım. Nişan geldikten sonraki 24 saat içinde doğum oluyomuş. Hayırlısı olsun şimdiden. opuyorumnanaktan Ay biz de bekliyoruz ama tık yok .

Vallahi böyle yolda yürürken aniden bir acı hissettim eve geldim kanamam vardı offf heyecanlandım yaa bakalım neler olacak yarına kadar

evet o nişan.. allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin a.s.

Ne mutlu sizeee :))
Arkadaşımdada olmuştu dediğiniz gibi ertesi gunun sabahına doğum yaptıı

Ay arkadas dogum mu yaptı acaba yazmamıs... Allah saglıcakla kucagına almayı ve kolay bır dogum nasıp etsın ınsallah...

Canlarım gece sancılara dayanamadım lekelenme de devam etti doğru eşimle valizleri kaptık hastaneye gittik. Hemen nst ye aldılar beni çok şükür bebişin kalp atışları normalmiş. Sancılar da 27 çıkmış sancım doğum sancısı değilmiiş. Sonra en berbatı alttan muayene ettilerohaoldumsmile Allahım annecim diye bir bağırdım eşim bile koridordan duymuş zavallım benden çok korkuyo zaten.sempatiksalakcinni Alttan muayene de de açılma olmadığını rahimin kapalı olduğunu öğrendik doğru eve gönderdiler bizi ama hala ara ara sancılar devam ediyor bakalım çarşamba günü dokktorumuzla randevumuz var neler olacak merak ediyorum....

Canlarım gece sancılara dayanamadım lekelenme de devam etti doğru eşimle valizleri kaptık hastaneye gittik. Hemen nst ye aldılar beni çok şükür bebişin kalp atışları normalmiş. Sancılar da 27 çıkmış sancım doğum sancısı değilmiiş. Sonra en berbatı alttan muayene ettilerohaoldumsmile Allahım annecim diye bir bağırdım eşim bile koridordan duymuş zavallım benden çok korkuyo zaten.sempatiksalakcinni Alttan muayene de de açılma olmadığını rahimin kapalı olduğunu öğrendik doğru eve gönderdiler bizi ama hala ara ara sancılar devam ediyor bakalım çarşamba günü dokktorumuzla randevumuz var neler olacak merak ediyorum....

Demek ki bebişin daha içerde kalmak istiyomuşş . opuyorumnanaktan Ben hiç alttan muayene olmadım, herhalde doktor doğum zamanı bakıcak. Ay zaten bakmasın şimdi, istemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kaç kilo olmuş bebişin şimdi ?

Canım 38. haftadayız çarşamda tam kilosunu öğreneceyim gece acilde sadece nst ve alttan muayene yapıldı kilo ölçümü yapılmadı. ama zannımca şuanda 2900-3000 olası lazım ben yine sana yazarım çarsamba bebişimin kilosunu öğrenince

Canım 38. haftadayız çarşamda tam kilosunu öğreneceyim gece acilde sadece nst ve alttan muayene yapıldı kilo ölçümü yapılmadı. ama zannımca şuanda 2900-3000 olası lazım ben yine sana yazarım çarsamba bebişimin kilosunu öğrenince

Benimki de en son 3057 gr. dı .Salı benim de kontrolüm var.Bakalım ne diycek doktor. :)

AY yine iyi kiloları maşallah kuzenimin 2 hafta önce bebeği oldu 3,100 gram maAsalla tombikti küçük değildi yani şimdi bizimkiler doğsa bile küçük sayılmazlar valla:emir_bebek:

Arkadaşlar turuncumsu renkte hatta sümüksü yapıda azcık lekelenmem oldu,nişan dediğiniz bu muki,ama hiç sancım yok..duş alacağım şimdi,bakalım devam edecek mi?

Arkadaşlar turuncumsu renkte hatta sümüksü yapıda azcık lekelenmem oldu,nişan dediğiniz bu muki,ama hiç sancım yok..duş alacağım şimdi,bakalım devam edecek mi?

bazen kahverengi pembemsi kirmizi bazende turuncu bazende kanla karisik akinti kivaminda bir sey oldugunu soyledi doktorum bendede henuz gelmedi
o akinti geldikten sonra sancilar 2 saat icindede baslayabilirmis 2 gun icindede
o yuzden illaki hemen gelecek diye bir sey yok canim
bizi haberdar et eger firsatin olursa
hakkinda hayirlisi benim 41. haftada hala tik yok
oglusum yerini seviyor :)

gebeliğimin 40. haftasındayım 3-4 gün önce dr kontrole gittim alttan muayene ettiler dr doğumun başladığını geceye bile doğuma gelebileceğimi söyleyip sancı beklememi söylediler eve geldiğimde çok koyu kanlı akıntı vardı çamaşırımda 4gün oldu hala tık yok acaba o nişan mıydı yoksa alttan muayene ettikleri için mi geldi
lütfen cevap yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:

gebeliğimin 40. haftasındayım 3-4 gün önce dr kontrole gittim alttan muayene ettiler dr doğumun başladığını geceye bile doğuma gelebileceğimi söyleyip sancı beklememi söylediler eve geldiğimde çok koyu kanlı akıntı vardı çamaşırımda 4gün oldu hala tık yok acaba o nişan mıydı yoksa alttan muayene ettikleri için mi geldi
lütfen cevap yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:

Back
X