Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ne kadar oldu kaç haftalık canımmolumunekankayizsmile
Canlarım gece sancılara dayanamadım lekelenme de devam etti doğru eşimle valizleri kaptık hastaneye gittik. Hemen nst ye aldılar beni çok şükür bebişin kalp atışları normalmiş. Sancılar da 27 çıkmış sancım doğum sancısı değilmiiş. Sonra en berbatı alttan muayene ettilerohaoldumsmile Allahım annecim diye bir bağırdım eşim bile koridordan duymuş zavallım benden çok korkuyo zaten.sempatiksalakcinni Alttan muayene de de açılma olmadığını rahimin kapalı olduğunu öğrendik doğru eve gönderdiler bizi ama hala ara ara sancılar devam ediyor bakalım çarşamba günü dokktorumuzla randevumuz var neler olacak merak ediyorum....
Canım 38. haftadayız çarşamda tam kilosunu öğreneceyim gece acilde sadece nst ve alttan muayene yapıldı kilo ölçümü yapılmadı. ama zannımca şuanda 2900-3000 olası lazım ben yine sana yazarım çarsamba bebişimin kilosunu öğrenince
Allah hepımıze saglıklı ve kolay dogum nasıp etsın,bebeklerımızı saglıklı kucagımıza alalım ınsallah...
Arkadaşlar turuncumsu renkte hatta sümüksü yapıda azcık lekelenmem oldu,nişan dediğiniz bu muki,ama hiç sancım yok..duş alacağım şimdi,bakalım devam edecek mi?