Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modellerikızlar nişan elbisem bir detaya karar veremedim yardım:((
bende sadelikten yanayım taşlı şeyleri sevmem ama bu abartı olmamış bence hoş duruo. belindeki taşlar tamamlamış onlar çıkarsa yarım kalmış gibi olur gibime gelio ama karar senin tabi ki. nasıl içine sinerse öyle yaptır..:)
bende öyle düşündüm belindeki taşlar çıkarsa yarım kalmış gibi oldu zaten ve bozdurmadım aynı şekilde diktiler bakalım şimdi evde asılı giyineceğim günü bekliyor:) prova yaptım çok güzel olmuş yalnız nasıl oynıycam bilmiyorum inşallah ogünü düzgünce atlatabilirim:)
bende öyle düşündüm belindeki taşlar çıkarsa yarım kalmış gibi oldu zaten ve bozdurmadım aynı şekilde diktiler bakalım şimdi evde asılı giyineceğim günü bekliyor:) prova yaptım çok güzel olmuş yalnız nasıl oynıycam bilmiyorum inşallah ogünü düzgünce atlatabilirim:)
elbise güzel.
Allah mutlu etsin .
ama bu elbise hiç abartı değil zaten bence
ben olsam güllerle falan süsletirdim o taşlar yerine.
herkesin zevki farklı tabi
elbise güzel.
Allah mutlu etsin .
ama bu elbise hiç abartı değil zaten bence
ben olsam güllerle falan süsletirdim o taşlar yerine.
herkesin zevki farklı tabi
yorumun için teşekkür ederim canım ben normal hayatında da çok sade giyinen bir insanım renkli elbisem yok denecek kadar az
takıntı gibi bişey sanırım oyüzden bilemedim abartıımı olur diye düşünmüştüm sonradan da amann dedim olursa olur sonuçta insan bi kere nişanlanıyo bikere evleniyo:)