Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar nişan elbisem bir detaya karar veremedim yardım:((

nişan elbisem şuan dikimde süslemeyi birlikte yapıcaz diyorumki acaba şu bel kısmındaki taşları koydurmasam mı...
zaten modele çok zor karar verdim bu kadar kabarık bişey değildi istediğim ama böyle oldu işte bide üstüne taşlar dahada mı ağır göstermiş lütfen yorum yapın
 
tatlım karar veremedğin konuyu da belirtirsen fikrlerimizi söyleylm =))
 
canım daha yeniyim altına yazdım sonradan görmüşsündür sanırım bel kısmındaki taşlar diyorum ağırmı olmuş
 
Canm ilk olarak senn içine sinmesi önemli olan çknü sen giyiceksn...He ben şahsi fikrimi söyleyym..Ben böyle pullu boncuklu şeylere baylrm kendi nişanlğmn üst kısmnıda bol sıvama işli yaptırıyorm bence güzel bu haliyle diğer türlü çok sade olmaz mıııı
 
sanada şimdiden hayırlı olsun elbisenin resmi varmı acaba görmek isterim aslında nişanım düğün salonunda dügün gibi olucak zaten oyüzden böyle bir model seçtim çünkü herkez abiye giyiyor zaten kız kardeşlerimde o ayrıntıyı çıkartmamı söylediler bilemedim aslında bencede modeli bozmak iyi bir fikir değil kararsız kaldığım içinde dikimi yapan bayan süslemeyi birlikte yapalım dedi bende burdan yorum alırsam fikrim yerine gelir dedim:)
 

canm benm çok sağoll henüz dikime hazrlanmadı benm nişanlık provam nisanın5 de bende düğün gibi nişan istiyorumm o yzden gelinliğe benzemesni istedim işlemeli yatryrm bence sennde böyle kalsn misafrler şıkır şıkır gelicek sen dahaaa abartılı ol senn kız o gün
 
ayy ne kadar hayat dolusun senin gibi olmayı isterdim:) bencede öyle valla modeli seçene kadar neler yaşadım bi bilsen ama çok heycanlıyım benim 7 nisanda nişanım 5 yıllık maceranın sonunda ilk adımı attık sayılır elbisenin rengi ne prenses model mi bide nişan için davetiye bastırdınız mı cnm merak ettim
 
Canm benm sende öyle ol hayat gülümsemeye değer neşe saç her zaman ki en mutlu günlerin yaklaşıyor bak =)) Somon rengi nişanlığım prenses etek olu sıvama taş büstiyer kısmı işte öylee bizde 3 yılın sonunda taktık şükür yüzüklermizi nişanımzı bekliyrzz =)) Davetiyeler için erken daha bi ay kala gibi halledicem naspse cnm
 

anladım canım hayırlısı olsun inşallah içine sine sine giyersin.. gün yaklaştıkça telaş artıyor:) ama bunlar tatlı telaşlar inşallah bütün nişanlı kızlar nişanlanacak olanlar sadece 3 saat için yaptığımız ve katlandığımız herşeyin sonunda mutlu olmış oluruz die temenni ediyorum:))
 

Amiinn canm allahım herkesn istdiğini gölüne göre nasp etsn inşşşş =))
 
aslında bu tamamen nişanının nasıl bir ortamda olacağıyla ilgili bence. Örneğin bol oynamalı, şıkır şıkır bir ortamda olacaksa, bu elbise gayet yerinde, üstelik belindeki işlemeleri de güzel görünüyo bence, modeli bozmamak gerek... Katılımcılar abiye kıyafetlerle gelecekse, sizin bir farkınız olmalı diye düşünüyorum.
Ama oynamalı değil de yemek havasında geçecekse daha sade birşeyler olabilir. Benim nişanımda oynama olmayacak mesela. Bizim yöremizde kız nişanında oynanmaz. Katılımcılar da abiye giymezler. o sebeple benmkisi daha sade, abiye tarzında bi kıyafet olacak.İnşallah herşey gönlümüzce olur:)
 

aaa bunuda ilk kez duyorum gerçekten oynanmaz mı valla bizde oynak çok süslüde çok bende herzaman sadeden yanayım ama güzellerin arasından seçilmek için buna karar vermek zorunda bırakıldım:) nerelisin acaba yöresel bi kültür olmalı ama nasıl nerde ve ne şartta olacağı değil bizim içimize sinmesi önemli inşallah seninde içine siner canım ayrıca şöylede bişey var ne giyersek giyelim mecburen bütün ilgi ve gözler biz gelin hanımlarda olacaktır:))
 

canım ben bartınlıyım:)

bizim ailemizde nişanda yemek yenir, dua edilir, hatta usuleten hoca salonda bir kez daha ister kızı varsa dedesinden yoksa babasından.

sonra yemek müzikleri eşliğinde yemek yenir.

Ben böylesini daha çok seviyorum Allah gönlüme göre vermiş, önce yemek yenecek takı vs takılacak. nişan bitiminden sonra arkadaşlarla eğlenceye gidilecek:) Bu bana daha cazip geliyo.
 

canım yakınmışız ya bende karabüklüyüm batı karadeniz:) evet aslında biyerde öyleside mantıklı sadece arkadaşlarla kutlama yapmak zaten bazı gelen akraba ve eşe dosta sinir olurum dedikodu yapmak ve memnuniyetsizliklerini dile getirmek için gelirler düğün nişan vs sonrası konuşabilmek için:) bu şekilde ortaya malzeme vermemek lazım sen mutlu olduktan sonra gerisi çokta önemli değil Allah herkesin gönlüne göre versin canım sana şimdeden çook mutluluklar..
 

ayyy canım özelden msj yazmışsın ama benim daha 100 e çok var:) eskipazarlıyım ama bartına amstraya gitmişliğim çoktur kardeşimde zonguldakta okuyor yani oraları sık sık ziyaret ediyoruz sen bartındamı yaşıyosun?
 

geç gördüm canım kusura bakma, ben istanbulda yaşıyorum. Karabük'ü de iyi bilirim ama
 
bende sadelikten yanayım taşlı şeyleri sevmem ama bu abartı olmamış bence hoş duruo. belindeki taşlar tamamlamış onlar çıkarsa yarım kalmış gibi olur gibime gelio ama karar senin tabi ki. nasıl içine sinerse öyle yaptır..:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…