Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada şimdiden hayırlı olsun elbisenin resmi varmı acaba görmek isterim aslında nişanım düğün salonunda dügün gibi olucak zaten oyüzden böyle bir model seçtim çünkü herkez abiye giyiyor zaten kız kardeşlerimde o ayrıntıyı çıkartmamı söylediler bilemedim aslında bencede modeli bozmak iyi bir fikir değil kararsız kaldığım içinde dikimi yapan bayan süslemeyi birlikte yapalım dedi bende burdan yorum alırsam fikrim yerine gelir dedim:)
Canm benm sende öyle ol hayat gülümsemeye değer neşe saç her zaman ki en mutlu günlerin yaklaşıyor bak =)) Somon rengi nişanlığım prenses etek olu sıvama taş büstiyer kısmı işte öylee bizde 3 yılın sonunda taktık şükür yüzüklermizi nişanımzı bekliyrzz =)) Davetiyeler için erken daha bi ay kala gibi halledicem naspse cnm
anladım canım hayırlısı olsun inşallah içine sine sine giyersin.. gün yaklaştıkça telaş artıyor:) ama bunlar tatlı telaşlar inşallah bütün nişanlı kızlar nişanlanacak olanlar sadece 3 saat için yaptığımız ve katlandığımız herşeyin sonunda mutlu olmış oluruz die temenni ediyorum:))
aslında bu tamamen nişanının nasıl bir ortamda olacağıyla ilgili bence. Örneğin bol oynamalı, şıkır şıkır bir ortamda olacaksa, bu elbise gayet yerinde, üstelik belindeki işlemeleri de güzel görünüyo bence, modeli bozmamak gerek... Katılımcılar abiye kıyafetlerle gelecekse, sizin bir farkınız olmalı diye düşünüyorum.
Ama oynamalı değil de yemek havasında geçecekse daha sade birşeyler olabilir. Benim nişanımda oynama olmayacak mesela. Bizim yöremizde kız nişanında oynanmaz. Katılımcılar da abiye giymezler. o sebeple benmkisi daha sade, abiye tarzında bi kıyafet olacak.İnşallah herşey gönlümüzce olur:)
elbisen çok hoş canımm :)[/QUOTE
çok teşekküe ederim canımmm:)
aaa bunuda ilk kez duyorum gerçekten oynanmaz mı valla bizde oynak çok süslüde çok bende herzaman sadeden yanayım ama güzellerin arasından seçilmek için buna karar vermek zorunda bırakıldım:) nerelisin acaba yöresel bi kültür olmalı ama nasıl nerde ve ne şartta olacağı değil bizim içimize sinmesi önemli inşallah seninde içine siner canım ayrıca şöylede bişey var ne giyersek giyelim mecburen bütün ilgi ve gözler biz gelin hanımlarda olacaktır:))
canım ben bartınlıyım:)
bizim ailemizde nişanda yemek yenir, dua edilir, hatta usuleten hoca salonda bir kez daha ister kızı varsa dedesinden yoksa babasından.
sonra yemek müzikleri eşliğinde yemek yenir.
Ben böylesini daha çok seviyorum Allah gönlüme göre vermiş, önce yemek yenecek takı vs takılacak. nişan bitiminden sonra arkadaşlarla eğlenceye gidilecek:) Bu bana daha cazip geliyo.
canım yakınmışız ya bende karabüklüyüm batı karadeniz:) evet aslında biyerde öyleside mantıklı sadece arkadaşlarla kutlama yapmak zaten bazı gelen akraba ve eşe dosta sinir olurum dedikodu yapmak ve memnuniyetsizliklerini dile getirmek için gelirler düğün nişan vs sonrası konuşabilmek için:) bu şekilde ortaya malzeme vermemek lazım sen mutlu olduktan sonra gerisi çokta önemli değil Allah herkesin gönlüne göre versin canım sana şimdeden çook mutluluklar..
ayyy canım özelden msj yazmışsın ama benim daha 100 e çok var:) eskipazarlıyım ama bartına amstraya gitmişliğim çoktur kardeşimde zonguldakta okuyor yani oraları sık sık ziyaret ediyoruz sen bartındamı yaşıyosun?