- Konu Sahibi kalachakra
Ayy kızlar ne dyeceğimi bilemiyorum...Elim ayağım titriyor...Tam pcyi kapattım işlerime bakıyım diyodum Nihandan (Elvin)den telefon geldi...Sabah 9:30 da suyu gelmiş..Hastaneye gitmişler.3 cm açıklık varmış. Şimdi ara ara sancıları varmış, sırasının gelmesini bekliyormuş. Biraaz sonra doğuma giricem sen forumdakilere haber verirsin dedi... Ayy inanmıyorum yaa...Hemen sizlerle paylaşmak istedim...Ne diyeceğimi bilmiyorum şuan şoktayım. Elvinciğime de moral veremedim, yaşadığım şokla geçmiş olsun demişim
(
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Elvinimizi... Doğumdan çıkınca ben haber veririm dedi... Haber alır almaz yine sizlere yazarım kızlar...
İnanmıyorum yaa açtığım topiğe bakarmısınız... Ne kadar basit bi topic olmuş.. Yvaş yavaş şoku atlatınca anladım ne saçma bii başlık olmuş.... ELVİNİMİZ GELİYOR Yazmamışım daa :)))

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Elvinimizi... Doğumdan çıkınca ben haber veririm dedi... Haber alır almaz yine sizlere yazarım kızlar...
İnanmıyorum yaa açtığım topiğe bakarmısınız... Ne kadar basit bi topic olmuş.. Yvaş yavaş şoku atlatınca anladım ne saçma bii başlık olmuş.... ELVİNİMİZ GELİYOR Yazmamışım daa :)))
Son düzenleme: