üzülme ve içini ferah tut..bende ilk 4 ay hüsrana uğradım hep ama emin ol psikoloji çok etkiliyor iyi düşün olumlu düşün.allah sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah
off nnegatıf cıktı ya:S pozıtıf olucaktım ama suan esım yanımda aglamak ıstemıyorum :S
ahh canım ahh bende çok ağladım hele ilk başlarda neden olmuyor diye bi sıkıntımız olmadığı halde olmuyor 1 sene oldu ilaç tedavisine başladım bu 2.ayım ama ümidimi kesmiyorum duamı ediyorum ilacımı içiyorum herşey Allah'tan vericek olan rabbim sen ne zamandır istiyorsun
ahh canım ahh bende çok ağladım hele ilk başlarda neden olmuyor diye bi sıkıntımız olmadığı halde olmuyor 1 sene oldu ilaç tedavisine başladım bu 2.ayım ama ümidimi kesmiyorum duamı ediyorum ilacımı içiyorum herşey Allah'tan vericek olan rabbim sen ne zamandır istiyorsun
ne guzel soyledın
herşey Allahtan bu mubarek gunde bol bol dua tek çare rabbım kararlamıştır bı gun. hıc uzulme benımde test negatıf cıktı bugun adetım 7 gun gecıktı bende bı karamsarlıın tuhaf durumun ıcındeyım Allah yardımcımız olsun.
Ben daha yeni evliym ama nerdeyse iki ay oldubkorunmadik hatta yumurtlama gunundede yaptik olmadi allahim elbet nsip edick ister istemezcnm yanio benim allahima hep dua ediom bebis gorunce icim gidio gozlerimi alamiuorum ins saglikli bir bebek nasip eder bana ve herkeseer
inşallah canım yaaa başlarda bende öyleydim gün sayardım yumurtladım mı diye ama bence bu kısmet işi insanlar ilk evlendikleri ay hamile kalıyorlar nasıl oluyor anlamıyorum tek sığınıcağımız yer rabbim
aynen öle bende bunu anlamıyorum allahım sabır versın bızeeeee
Ben bu ay eşimin yanında hickira hickira ağladım.artık sinirlerim yıprandı benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?