Kızlar nedir bu???

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.153
548
Eki Görüntüle 1209448
Bu kararma nedir Allah aşkına?
Sanki orası ateşle yanmış gibi.. Ponze taşı ve limonla ovuyorum kremliyorum ama geçer mi bilmiyorum

Son düzenleme:

Kızlar yok mu bir fikri olan?
Bu sert ve koyu renkli şey nedir?
Nasıl kurtulabilirim?

Mesela koltuğa filan otururken ayağınızı altınıza topluyorsanız zamanla sürtünmeden dolayı koyulaşma oluyor deride, birnevi nasır gibi düşünün. Bende de var oradan biliyorum :)

Pomaz taşı yerine (çok sert olur) kese yapıp akabinde bepanthene tarzı bir krem sürebilirsiniz. Düzenli olarak yapılırsa belki kar eder. Ben geçirmeyi denemedim, çok özel günlerde fondoten ile kapattım bu tarz lekeleri

Nasirlasmia canim .bendede var ayni yerde .converse tarzi yada yarim bot tarzi bilekten ayakkabilar cok giyildiginde surtunmeden dolayi olusuyo

Mesela koltuğa filan otururken ayağınızı altınıza topluyorsanız zamanla sürtünmeden dolayı koyulaşma oluyor deride, birnevi nasır gibi düşünün. Bende de var oradan biliyorum :)

Teşekkürler cevabın içn canım.
Ayakkabıdan oldu sanırsam
Emziriyorum ben, bepanten kullanabilir myim acaba?
Zeytinyağİ sürsem banyodan sonra peki?
Demek nasır
Hep kalacak yani

Nasirlasmia canim .bendede var ayni yerde .converse tarzi yada yarim bot tarzi bilekten ayakkabilar cok giyildiginde surtunmeden dolayi olusuyo

Cevabın için teşekkürler canım.
Nasır dimi?
Evet bu yaz babet çok giydim ondan oldu heralde
Peki nasıl yok edilir buu?
Çok canım sıkıldı..

Son düzenleme:
Teşekkürler cevabın içn canım.
Ayakkabıdan oldu sanırsam
Emziriyorum ben, bepanten kullanabilir myim acaba?
Zeytinyağİ sürsem banyodan sonra peki?
Demek nasır
Hep kalacak yani

Kalır galiba bilemedimki canım. Krem vb kullanma istersen bebeğe bir zararı olmasın doğal bir çözüm üretirsin artık :) takma kafana, herkeste olan genel bir durum anlaşılan :)

deri kalınlaşması bencede. ölü deriyi uzaklaştırın ve bebişli olduğunuz içinde zeytinyağıyla nemlendirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…