- 11 Eylül 2024
- 228
- 13
- 13
- 31
- Konu Sahibi sanssiz2020
-
Çok gecmis olsun canım benim senin durumunda daha kötüymüş olsun uzulme kuzum öteki tarafta şefaatçi olacak bizlere insallah yaşımdan dolayı stres yapıyorum etrafın baskısı çok fazla kaynanamlar falanCanmm 1.5 sene cokta uzun bir süreç değil
18 ay bekledim sonra hamile kalıp 6 aylık erken doğum yapıp kaybettim tekrardan 1 yıldır deniyorum ve olmuyor. Bende ne zaman kafaya taksam yükselir prolaktin .
Gögüslerin uyarılmasın ona dikkat et .
Bide ben hayıt tohumu kullanmıştım tüm hormanları düzenliyor . Hsg cekildim sonrasında hayıt tohumu içtim o ay hamile kaldım ben . Bu ay tekrardan aynılarını yapıcam . Sende bi hsg cektir bakalım .
Örneğin hastaneye kan vermeye gideceksin ya gece uykusuz kalsan onu düşünsen yine yükseliyor prolaktin
Zor olan ne canım çocuğu ileri yaşta büyütmek mi sağlık sorunları mı bu durumlarımdan kayinvslidemin de haberi yok ne yapacağım hiç bilmiyorumAllah nasip ederse herhalukarda oluyor asilama ile zaman kaybetme yasin 31 biliyorum ben 33 yasinda anne oldum tup bebek tedavisi ile asilama da oldum sadece klomende kullandim careaiz ot çöp yapan teyzelere bile gittim 1 erken kayip 1 dis gebelik ve birde 5 aylik kaybim oldu Allah sonra nasip etti once esinle anlaş oda test yaptirsin sagliklimi spermleri daha sonra tüplerin acikmi kapalimi baktir gerci tup bebekte buna ihtiyac olmuyor pco hastasiyim ve miyom var bendede yatarak gebelik gecirdim ama rica ediyorum zaman kaybetme yaş ilerleyince anne olunca kimse demez bunu ben deyim cok zor oluyor
Bana 1 2 ay önce erken menepoz bile dediler . 27 yaşındayım.Çok gecmis olsun canım benim senin durumunda daha kötüymüş olsun uzulme kuzum öteki tarafta şefaatçi olacak bizlere insallah yaşımdan dolayı stres yapıyorum etrafın baskısı çok fazla kaynanamlar falan
Bi düşük yaptimBana 1 2 ay önce erken menepoz bile dediler . 27 yaşındayım.
Emin ol her şey stres kafaya takmaktan oluyor . Hsg cekil prolaktini düzene koy en az 6 ay kendine zaman ver baktın olmadı tedaviye başla
Valla bende doğum yaptım ama yinede gittim doktora hsg istiyorum dedim olmuyor dedim tamm adet döneminde gel kan alalım sonra hsg yönlendiririm dedi . Enfeksiyondan filanda tıkanmış olabiliyorBi düşük yaptim
Gene de hsg çekilmeli miyim canım hassas konuda ne deseler o bizi mahvediyor sen delisin deseler ona bile inanıyoruz o çaresizlikle
Onun yaşı kaç sigara kullanıyormuBende bunlar çıkınca da eşim gitmiyor önceden de gitmiyordu şimdi bunlar çıkınca kendinde sorun yok gibi algiliyor
Valla bende doğum yaptım ama yinede gittim doktora hsg istiyorum dedim olmuyor dedim tamm adet döneminde gel kan alalım sonra hsg yönlendiririm dedi . Enfeksiyondan filanda tıkanmış olabiliyor
sigara kullanmıyor çok nadir arada yaşı benden küçük 24 yaşındaOnun yaşı kaç sigara kullanıyormu
Valla bende doğum yaptım ama yinede gittim doktora hsg istiyorum dedim olmuyor dedim tamm adet döneminde gel kan alalım sonra hsg yönlendiririm dedi . Enfeksiyondan filanda tıkanmış olabiliyor
Saglik sorunlarin oluyor hamd olsun bir sikayetim yok ama birden çöktüm ayak bel agrilarim ama anne olmak unutturuyor kayinvalidene anlatmana gerek yok herseyi ben anlattimda ne oldu sanki kac yil evlat hasretiyle tutustum oldu burnumdan getirdiler en iyisi sessiz sedasiz git doktorunaZor olan ne canım çocuğu ileri yaşta büyütmek mi sağlık sorunları mı bu durumlarımdan kayinvslidemin de haberi yok ne yapacağım hiç bilmiyorum
Şimdilik sessiz gidiyorum canım da maliyetli bisey olduğunda mecbur demek zorunda kalacağım kesemiz ortakSaglik sorunlarin oluyor hamd olsun bir sikayetim yok ama birden çöktüm ayak bel agrilarim ama anne olmak unutturuyor kayinvalidene anlatmana gerek yok herseyi ben anlattimda ne oldu sanki kac yil evlat hasretiyle tutustum oldu burnumdan getirdiler en iyisi sessiz sedasiz git doktoruna
İşte bilemiyoruz ki detaylı bi muayene olman lazım üniversitelerin kadın doğumuna git en baştan tüm muayeneni yapsınlar zaten hsg sonrası gerek duyarlarsa aşılama ya gönderirlerCanım enfeksiyon son zamanlarda var bende sari akinti ve kaşınma bikininin üstünde ondan dolayı olabilir miki
sigara kullanmıyor çok nadir arada yaşı benden küçük 24 yaşında
Hsg devlette oluyor muİşte bilemiyoruz ki detaylı bi muayene olman lazım üniversitelerin kadın doğumuna git en baştan tüm muayeneni yapsınlar zaten hsg sonrası gerek duyarlarsa aşılama ya gönderirler
Şehir hastaneleri çekmiyorHsg devlette oluyor mu
Niğde deyim canımŞehir hastaneleri çekmiyor
Üniversite hastaneleri cekiyor hangi şehirdesşn
Siğortanız varsa çok bi ücret ödemiyorsun hsg yeNiğde deyim canım
Ben araştırmaya gittim cekmiyorlar ünide cektilerEğitim araştırma hastanesine gitsem hsg istiyorum desem çekerler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?