- 11 Eylül 2024
- 228
- 13
- 13
- 31
- Konu Sahibi sanssiz2020
-
Bence çatlatma iğnesi isteyin yumurta geliştirici ilaçla beraber sonra ki aşama aşılama olsun aşılama için bekleyin biraz.Kizlarim bi donun ya
hsg rahim filmi. Rahimde bir şekil bozukuluğu, yapışıklık vs varsa düşüğe sebep olabilir diyeEşim gitmiyor canım hsg ne oluyor
doğru evet , düşüğün sebebi araştırıldı mı peki, genetik birşey mi yoksa şekil bozuklugundan vs mirahim filmi çektirmedim canın bugünkü doktor de açıktır büyük ihtimal çünkü düşük yapmışsın kapalı olsa hamile kalamazdin dedi
Prolaktini cok kafaya takarsan y0kselir dahada falzq dostinex kullandınmı o hemen düşürüyorProlaktin ilk 79 du bugün verdiğim kanda 33 çıktı yorumları okuyorum hamile kalamayanlar ilk 30 larda öğreniyorlar yüksek olduğunu ilaç kullanıyorlar
Canım araştırılmadı doktorlar belki de Prolaktin den düşmüştür dedi niye düşük yaptım onu biledoğru evet , düşüğün sebebi araştırıldı mı peki, genetik birşey mi yoksa şekil bozuklugundan vs mi
Prolaktini cok kafaya takarsan y0kselir dahada falzq dostinex kullandınmı o
Dostinex kullandım ama dozu as kullan dediği için pek düşmedi ilacı değiştirdi şimdi Parlodel kullanıyorum 12 gündür günlük 1 tane içiyorum neleri takmıyorum ki kafama 1,5 sene dile kolay etrafımdaki baskılar vs vs vs …Prolaktini cok kafaya takarsan y0kselir dahada falzq dostinex kullandınmı o hemen düşürüyor
Canmm 1.5 sene cokta uzun bir süreç değilDostinex kullandım ama dozu as kullan dediği için pek düşmedi ilacı değiştirdi şimdi Parlodel kullanıyorum 12 gündür günlük 1 tane içiyorum neleri takmıyorum ki kafama 1,5 sene dile kolay etrafımdaki baskılar vs vs vs …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?