• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar ne yapmam gerekiyor bilemiyorum :S :S

cimcime_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
2
0
36
Eskişehir
merhaba kızlar ,öncelikle yardımlarınıza çok ihtiyacım var :52:...
2 senedir beraber oldugum insanla artık beraberligimizin resmiyete dönmesini istiyoruz :48: .onun ailesi beni biliyorlar, fakat benim ailem tam olarak bilmiyor ( annem dışında ki : annemde ilişkimizin 1 senesinde erkek arkadaşimla beni desteklerken hatta onu kızından daha çok savunurken bu aralarda onun her düşüncesine, onun adı geçtiginde benle itişmesine anlam veremiyorum:53:.) normalde gündüz telefonla çok konusan insanlar degilizdir(ikimizde çalişan insanlarız )ama akşamki konusmamızdan bile rahatsız hale gelmeye başladı:14:.

2,5 ay önce anneannemi kaybettik :58: çok üzgündüm ve bir müddet isteme - sözlenme fikrini askıya aldım:43:(haklı olarak). erkek arkadaşimda o süre zarfı içinde beni anlayişla bekledi.sagolsun desteklerinide esirgemedi:16:,ama artık bir yerden başlamamız gerektigini sürekli ima ediyor( haksızda bulmuyorum:48: onu çok seviyorum )

benim biran önce annem ve erkek arkadaşimin annesini bir araya getirip daha iyi tanişmalarını ve kaynaşmalarını saglamam gerekiyor:23:( aslından bir birlerini uzaktan tanıyorlar) erkek arkadaşimin annesi sen ne zaman söylersen ben gelirim diyor :9:( tek sorunumuz çekingen olması . anneme gelirken ne diyicegim, daha ortada tam isteme olayı olmadan tepkisini göstermezmi bana diyor :44:) annemden öyle birşey yapıcak biri degil :19: telefonlada aslında konustular gayette iyiydi. sizlerin fikirlerini almak istiyorum böyle bir durumda ne yapmam gerekiyor:31: kendi başima sanırım çıkamıyıcam bu işin içinden :25: lütfen yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum:71: , inş bu durumu kazasız belasız atlatabilirim :85:

öncelikle sana çok teşekkür ederim cnm fikrini benimle paylaştıgın için limonluseker :54:
(100 defa görüntülenmesine ragmen hiç bir arkadaşimiz yorum yazmamiş:50: )

aslında haklısın pat diye söylemek iyi fikir olabilir :1:
ama sonrası malummm laflar igneler derken aramız nasıl olur bilemiyicegim :10:
eninde sonunda nasıl olsa söylenicek tek derdim kazasız belasız atlatmak bu süreci :14:

öncelikle inşallah herşey istediğin gibi olur canım.annesiyle annenin önceden biraraya gellip görüşmeleri çok mantıklı,annenin o kişiler hakkındaki düşüncesinde
yardımı olur.annenin sana tepkisine gelince e kolay değil kadıncağız annesini kaybetmiş bence annene daha bir ilgili ve şefkatli olmalısın,ayrıca benimde kızım var erkek arkadaşı askerde gelince söz falan istiyolar düşündükçe yüreyim daralıyor yani anneler için bu işler okadarda kolay değil

inşallah dilediğin gibi olur herşey. Bence Anneni öncelikle karşına alıp neden böyle davrandığını öğren. Eğer büyütecek birşey yoksa sevgilinin annesiyle onu bir araya getir.Bence sorun çözülür.

inşallah hersey dilediğin gibi olur. Bence annenle önce sen bir konuş. Neden böyle bir davranış içinde olduğunu öğren. Eğer senin için sana verdiği cevaplar büyütecek birşey değilse, O zaman sevgilinin annesini ve anneni bir araya getir. Konuşsunlar bence anlaşırlar.

Canım öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin . Aynı durum bendede var annemi bir türlü ikna edemiyorum ilk zamanlar sevgilimle iyi anlaşıyorlardı bizede geldi hatta annemle tanışmaya annem işin ciddiyetini anlayınca bana ters tepkiler gösterdi istemiyor da diyebilirim valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş allah yardımcımız olsun ikna edebilirsem yazıcam buraya..

Back
X